Nieuws archief

 

2015

Mika Rutjens Brabants Kampioen (29 december 2015) 

Van 27 t/m 29 december 2015 namen Mika Rutjens, Lars Rutjens en Rodin Görtzen deel aan de Brabantse Kampioenschappen in Kaatsheuvel. Rodin wist in groep C in een sterke groep helaas geen punten te pakken, maar is een ervaring rijker. Mika en Lars speelden in groep D. Lars neemt de komende dagen ook nog deel aan groep E. In groep D behaald hij 2,5 punten uit 9 wedstrijden. Met twee remises en zeven overwinningen is Mika ongedeeld eerste geworden en mag zich Brabants Kampioen noemen. Gefeliciteerd! Klik hier voor de uitslagen en standen.
  

Schaakontmoetingen De Combinatie Asten (13 december 2015) 

Op donderdag 14 januari 2016 is de eerste schaakontmoeting tussen S.V. Deurne en De Combinatie Asten. De tweede avond wordt gehouden op dinsdag 19 april 2016 in Asten. De leden van beide verenigingen hebben een e-mail ontvangen met daarin de uitnodiging. Klik hier voor de uitnodiging.

 

Zaterdagteam verliest in Tilburg (13 december 2015) 

Op zaterdag 12 december 2015 beleefde S.V. Deurne een lastige middag. Aanvankelijk was de tussenstand 3-1 in het voordeel van Deurne, nmaar de overwinning kon niet over de streep worden getrokken. Er werd daarna geen punt meer gescoord. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Maarten Smit wint kersttoernooi 2015 (13 december 2015) 

Afgelopen donderdag vond het kersttoernooi plaats. Deze editie werd druk bezocht door een groot aantal deelnemers. De hoofdgroep werd uiteindelijk gewonnen door Maarten Smit. Klik hier voor een uitgebreid verslag en de eindstanden.

  

Eerste verwinning avondteam (5 december 2015) 

Afgelopen donderdag wist het avondteam haar eerste overwinning van het seizoen te behalen. In Deurne werd het tweede team van R.D.S. uit Sint-Oedenrode verslagen met 3-1. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Nog geen punten voor avondteam (13 november 2015) 

Het is S.V. Deurne wederom niet gelukt om een matchpunt te scoren. In Gennep werd verloren zonder een half bordpunt te halen. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

  

Zaterdagteam pakt een punt (7 november 2015) 

Op zaterdag 7 november 2015 speelde S.V. Deurne thuis tegen H.S.C. 3. Het team uit Helmond degradeerde vorig seizoen, maar bleef door de opheffing van Triple-Pion toch in de 2e klasse actief. Na een gelijkopgaande strijd bleef de ontmoeting onbeslist. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Bekerloting 1e ronde (31 oktober 2015) 

Op 12 oktober 2015 heeft de loting voor de 1e ronde van het bekertoernooi plaatsgevonden. Klik hier voor volledige loting.

 

Avondteam verliest opnieuw (31 oktober 2015) 

Op donderdag 22 oktober 2015 speelde het avondteam de eerste thuiswedstrijd voor de avondcompetitie. Tegen Mierlo-Geldrop werd er wederom met 3-1 verloren. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Incompleet zaterdagteam verliest in Vianen (16 oktober 2015) 

Op zaterdag 10 oktober 2015 speelde S.V. Deurne met een gehavend team tegen Vianen/DVP 2. Het zestal streed moedig maar kon het niet bolwerken om de achterstand weg te werken. Uitslag: 5,5-2,5.  Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Uitslagen jeugdcompetities (5 oktober 2015) 

Klik hier voor de uitslagen van de eerste vier speelronden en de standen in groep A en B. 

 

Avondteam verliest van De Combinatie B (5 oktober 2015) 

Op dinsdag 29 september 2015 speelde het avondteam de eerste wedstrijd. In Asten was De Combinatie B duidelijk te sterk en won met 3-1.  Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Indeling zaterdag- en avondcompetitie (19 september 2015) 

Klik hier voor het speelschema van de zaterdagcompetitie.

Klik hier voor het speelschema van de avondcompetitie.

  

Afscheid bestuursleden (12 september 2015) 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van afgelopen donderdag is er afscheid genomen van de bestuursleden Ger Dekker en Piet van Wetten. Ger Dekker was jarenlang voorzitter van S.V. Deurne en vervulde diverse functies binnen de vereniging. Piet van Wetten was de afgelopen jaren bestuurslid. Beiden blijven gelukkig actief binnen de vereniging. Namens het bestuur en de leden van de vereniging bedanken wij Ger en Piet voor hun jarenlange inzet!

 

Geslaagd jeugdtoernooi S.V. Deurne (8 september 2015) 

Op zondag 6 september 2015 hield Schaakvereniging Deurne een jeugdschaaktoernooi waarbij naast het spelen van partijen nog vele leuke activiteiten werden georganiseerd. Klik hier voor de flyer met alle informatie. Klik hier voor een uitgebreid verslag, uitslagen & standen en enkele foto's. 

 

Geboren: Rosa (30 augustus 2015) 

Op maandag 3 augustus 2015 is Rosa van den Munckhof geboren. Jeugdschaaklid Stijn heeft er een zusje bij. We feliciteren de ouders en zusjes van Stijn van harte met de geboorte van Rosa. Klik hier voor het geboortekaartje.    

 

Cursus volwassenen (1 augustus 2015) 

Op vrijdag 2 oktober 2015 start Schaakvereniging Deurne een beginnerscursus voor volwassen. Klik hier voor meer informatie of klik hier voor de flyer. 

 

Algemene Ledenvergadering (1 augustus 2015) 

Op donderdag 10 september 2015 vindt de Algemene Ledenvergadering van Schaakvereniging Deurne plaats. Aanvang: 20.00 uur. Een week later gaat de competitie van start.

 

Slotavond pub-quiz en sjoelbakken (25 mei 2015) 

Afgelopen donderdag hield S.V. Deurne haar slotavond voor haar leden, partners en leden van De Combinatie. Klik hier voor een uitgebreid verslag. Voor wie er geen genoeg kan krijgen is kan in juni op de dinsdagavond schaken in Asten. Het seizoen in Deurne zit er voor de senioren op. De jeugd gaat door tot aan de schoolvakantie.

  

Gerard van den Berg winnaar De Combinatie - Deurne (25 mei 2015) 

Dinsdag 19 mei 2015 werd de laatste ronde voor de gezamenlijke competitie gespeeld. In de laatste ronde speelden de nummers één en twee van de ranglijst, te weten Gerard van den Berg en Jos Swinkels. De opdracht voor Jos voorafgaand aan de partij was duidelijk. Jos moest winnen aangezien Gerard meer weerstandspunten had. Gerard kwam beter uit de opening en veroverderde een pion. Jos kreeg onvoldoende tegenkansen voor deze pion en Gerard won de partij. De eindstanden worden nog op de website van De Combinatie geplaatst. Klik hier voor de website.

 

Mika gedeeld 14e op NK t/m 12 jaar (17 mei 2015) 

Afgelopen donderdag startte het NK voor spelers tot en met 12 jaar in Rijswijk. Mika had zich hiervoor eerder geplaatst via de Brabantse Kampioenschappen. In drie dagen speelde Mika negen partijen waarin hij vijf punten haalde. Hiermee werd hij knap (gedeeld) 14e. Klik hier voor de website met de uitslagen, partijen en eindstand. 

 

Tibor kampioen, Mika beste jeugdspeler (7 mei 2015) 

Afgelopen donderdag is de laatste ronde voor de interne competitie gespeeld.

Klik hier voor de uitslagen van donderdag 7 mei 2015 en voor de eindstand.

 

Uitslagen 17e ronde interne competitie (25 april 2015) 

Afgelopen donderdag is de laatste ronde voor de interne competitie gespeeld.

Klik hier voor de uitslagen van donderdag 7 mei 2015 en voor de eindstand.

  

Uitslagen 24e ronde De Combinatie-Deurne (25 april 2015) 

Klik hier voor de website van de Combinatie voor de uitslagen van de gezamenlijke competitie bijgewerkt tot en met ronde 24 (24 maart 2015).

 

Avondteam verliest opnieuw (18 april 2015) 

Afgelopen maandag speelde S.V. Deurne haar laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen het tweede team van RDS. Na een vlotte winstpartij van Ger en een remise van Harrie werd er helaas wederom verloren. Goede stellingen werden niet omgezet in een overwinning. Zo eindigen beide externe teams van Deurne op een voorlaatste plaats. Volgend seizoen tijd voor revanche. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Zaterdagteam sluit in mineur af (11 april 2015) 

De laatste wedstrijd voor de zaterdagcompetitie mocht S.V. Deurne aantreden tegen de aanstaande kampioen. Beginnend met een 0-3 achterstand - na een verloren vooruit gespeelde partij en twee spelers tekort - werd het een onbegonnen werk. Mika wist de eer nog knap hoog te houden en won zijn partij. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen. In de eindstand is Deurne op de één na laatste plaats geëindigd met twee matchpunten minder dan de nummer 2.

 

Zaterdagteam laat kansen liggen (3 april 2015) 

S.V. Deurne speelde afgelopen maandag de uitgestelde wedstrijd tegen Eindhoven. Met zeven spelers reisden we af naar Eindhoven en probeerden daar de achterstand om te buigen. Halverwege de avond leek te de goede kant op te gaan. De achterstand werd omgezet in een 3-1 voorsprong. Eindhoven kwam echter volledig terug tot 3,5-3,5. De laatste partij werd echter door de teamleider in de tijdnoodfase onnodig weggegeven. Hiermee is de laatste strohalm op een kampioenschap vervlogen. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.  

 

Overlijden Martien Verberne (21 maart 2015) 

Afgelopen week is ons schaaklid Martien Verberne onverwacht overleden. Martien speelde sinds dit seizoen bij S.V. Deurne en was een enthousiaste schaker op de clubavonden in Deurne en Asten. Martien kwam uit voor het zaterdagteam en was invaller voor het avondteam van Deurne. We zullen hem missen!

  

Barth Plomp winnaar 50+ toernooi (13 maart 2015) 

Op woensdag 11 maart 2015 organiseerde S.V. Deurne het 50+ toernooi in Den Draai in Deurne. Barth Plomp van ASV uit Arnhem won het toernooi. Klik hier voor een uitgebreid verslag.      

 

Vianen te sterk voor zaterdagteam (7 maart 2015) 

S.V. Deurne speelde de vierde wedstrijd thuis tegen Vianen/DVP 2. Met een creatieve opstelling werd geprobeerd om te winnen. Dit zat er echter geen moment in. Vianen was op de meeste borden te sterk en won dan ook dik verdiend met 2,5-5,5. Aangezien Nuenen deze ronde wederom wist te winnen is het kampioenschap slechts een kwestie van tijd voor Nuenen. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen. 

  

Clubblad jeugd - nr 2 (21 februari 2015) 

Het tweede clubblad van het seizoen is uitgebracht. Klik hier om de beschikbare clubbladen te openen.

 

Avondteam verliest van De Combinatie (21 februari 2015) 

Op donderdag 5 februari 2015 speelde S.V. Deurne haar tegen De Combinatie vooruit. De wedstrijd werd met 1-3 verloren en hierdoor staat S.V. Deurne met nog één wedstrijd te spelen op de laatste plaats. Degraderen is echter niet mogelijk. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.  

 

Uitslagen Heide competitie ronde 4 (14 februari 2015) 

Dit seizoen wordt voor het eerst de Heide Competitie gespeeld. Dit is een competitie voor de sterkere jeugdleden uit de regio. Klik hier voor de uitslagen van vrijdag 6 februari 2015 en voor de stand. 

 

John Loomans winnaar snelschaak in Asten (16 januari 2015) 

Dinsdag 13 januari 2015 werden er 7 ronden snelschaak gespeeld in Asten. Het bleef spannend tot de laatste ronde. John Loomans bleef ongeslagen en werd knap winnaar met 6 punten uit 7 partijen. Klik hier voor alle uitslagen en de stand.

 

 

Jos Swinkels wint bekerfinale (16 januari 2015) 

De bekerfinale van het seizoen 2013-2014 werd vorige week gespeeld in Deurne. Stefan speelde met wit, maar moest zijn meerdere erkennen in Jos Swinkels. Klik hier voor de uitslagen.

 

2014

Mika Rutjens 3e bij PK Jeugd NBSB (31 december 2014) 

De afgelopen drie dagen speelden Marijn Bellemakers (groep B), Daan Hubers en Mika Rutjens (beiden in groep D) de persoonlijke kampioen voor de jeud van Brabant. Daan eindigde met 5 uit 9 op een keurige zevende plaats. Mika streed tot en met de laatste ronde om de overwinning, maar 7 uit 9 was net net genoeg voor het kampioenschap en werd knap derde. Mika was de enige speler die van de uiteindelijke winnaar Jesse Allaart won. Marijn haalde een 50%-score, namelijk 3,5 uit 7. Lars Rutjens (groep E) is het PK gestart met 3 uit 5 en gaat op zondag verder met de laatste vier ronden. Klik hier voor meer info en enkele foto's.

 

Clubblad jeugd digitaal beschikbaar (15 december 2014) 

Het eerste clubblad van dit seizoen is afgelopen week uitgebracht. Het clubblad is vanaf heden ook digitaal beschikbaar. Klik hier om de beschikbare clubbladen te openen. 

 

Pim Blijlevens wint kersttoernooi (15 december 2014) 

Vorige week donderdag organiseerde S.V. Deurne het jaarlijkse kersttoernooi. Klik hier voor een uitgebreid verslag.

     

Uitslagen jeudcompetitie groep A en B (13 december 2014) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van groep A en B.

  

Degelijke overwinning zaterdagteam (13 december 2014) 

S.V. Deurne speelde de derde wedstrijd uit tegen H.S.C. 3. Een wedstrijd die gewonnen moest worden om in de race te blijven voor het kampioenschap. S.V. Deurne klaarde de klus overtuigend en won met 5,5-2,5.  Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Kersttoernooi op donderdag 11 december (5 december 2014) 

A.s. donderdag 11 december 2014 houdt S.V. Deurne haar kersttoernooi.

Aanmelden is mogelijk tot 19.50 uur. Er is geen inschrijfgeld verschuldigd voor leden van S.V. Deurne en De Combinatie. Voor niet-leden en leden van andere schaakverenigingen bedraagt het inschrijfgeld 2,50 euro.

  

Verbaarschot wint groep C Snerttoernooi (5 december 2014) 

Afgelopen zaterdag won Harrie Verbaarschot groep C van het Snerttoenooi in Asten. Klik hier voor de website van De Combinatie voor de uitslagen en eindstanden van de drie groepen.

 

Lars Rutjens 2e op NK rapid jeugd (23 november 2014) 

Vorige week zaterdag vond in Eindhoven het NK rapid plaats voor de jeugd. Daan Hubers en Mika Rutjens speelden in de groep met geboortejaar t/m 2004. Lars Rutjens speelde in de groep met de jongste deelnemers (geboortejaar t/m 2007). Daan en Mika haalden 4 punten uit 7 partijen en eindigden daarmee op de gedeelde 11e plaats. Lars Rutjens haalde 5,5 punt uit 7 partijen en werd daarmee knap 2e op het Nederlands Kampioenschap en ontving een mooie beker. Klik hier voor meer informatie en de eindstanden.

  

Zaterdagteam gelijk tegen De Combinatie 2 (22 november 2014) 

Het leek wel een ronde voor de gezamenlijke competitie, maar het was een wedstrijd voor de zaterdagcompetitie. Na drie uur spelen was er nog geen wedstrijd beslist en waren de partijen veelal nog in evenwicht. S.V. Deurne leek vervolgens de wedstrijd in het voordeel te beslissen, maar de spelers uit Asten knokten zich sterk terug naar een gelijkspel. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen. 

 

Avondteam verliest wederom (15 november 2014) 

Het avondteam van S.V. Deurne speelde opnieuw geen sterke wedstrijd. Tegen het team uit Helmond werd vorig jaar nog met 3-1 gewonnen, maar dit jaar was de uitslag met dezelfde cijfers in het voordeel voor de schakers uit Helmond. Een voordeel is dat er geen degradatie bestaat in deze klasse. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.   

    

Zaterdagteam start met overwinnning (1 november 2014) 

Door enkele fysieke ongemakken startte S.V. Deurne noodgedwongen met een aangepaste opstelling tegen het uit de 1e klasse gedegradeerde Triple-Pion. Zo maakte Mika Rutjens zijn debuut in het zaterdagteam. En hoe, na 14 zetten gaf zijn tegenstander zich over. Op alle borden werd gestreden voor elk halfje en dat leidde ertoe dat er met een miniem verschil werd gewonnen van Triple-Pion. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

  

NBSB winnaar Hutton (3 oktober 2014) 

Vorige week zaterdag is het NK voor regionale bonden gespeeld. Onze jeugdspeler Mika maakte deel uit van het E-team van de NBSB. Met een uitstekende score wist het E-team kampioen te worden en daarnaast ook nog kampioen met de totale NBSB afvaardiging. Klik hier voor een uitgebreid verslag.

  

Thuisnederlaag avondteam (18 oktober 2014) 

S.V. Deurne speelde de eerste wedstrijd van het seizoen thuis tegen debutant O.S.V. uit Oss. Het debuut van O.S.V. in de avondcompetitie kon niet worden verstierd. S.V. Deurne haalde slechts een half bordpunt. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen. 

 

Loting bekercompetitie (3 oktober 2014) 

Klik hier voor de loting van de eerste ronde van de bekercompetitie.

 

 

Overlijden Sjaak Vermeulen (15 september 2014) 

Op 14 september jl. is ons oudste schaaklid Sjaak Vermeulen op 85-jarige leeftijd overleden. Sjaak is na een kort ziekbed gestorven. Sjaak was de laatste jaren niet meer actief op de schaakvereniging, maar kwam tijdens de thuiswedstrijden van de zaterdagcompetitie nog regelmatig kijken. De uitvaart vindt plaats op vrijdag 19 september 2014 om 10.30 uur in de St. Willibrorduskerk te Bakel. Klik hier voor het overlijdensbericht. We wensen de familie en vrienden sterkte met het verwerken van dit enorme verlies. We zullen hem missen!

 

 

 

 

 

 

 Indeling externe competities bekend (13 september 2014) 

Klik hier voor het programma van de zaterdagcompetitie.

Klik hier voor het programma van de avondcompetitie.

  

Prijsuitreiking/start De Combinatie - Deurne (5 september 2014) 

Op dinsdag 9 september a.s. vindt de prijsuitreiking plaats van de gezamenlijke competitie van het afgelopen seizoen. Aansluitend wordt de eerste ronde van de gezamenlijke competitie gespeeld. De prijsuitreiking vindt plaats bij De Combinatie in Asten. Aanvang: 20.00 uur.

  

Agenda september en oktober (5 september 2014) 

De agenda voor de senioren is tot en met oktober bijgewerkt. Hierin staat o.a. aangegeven wanneer en waar wordt geschaakt voor de gezamenlijke competitie met De Combinatie uit Asten. Klik hier voor de agenda.

  

Zondag 7 september schaken op de Markt (29 augustus 2014) 

Op zaterdag 6 en zondag 7 september organiseert jeu-de-bouleclub Tic-Tac op de Markt in Deurne een jeu-de-boules toernooi. Op zondagmiddag 7 september is Schaakvereniging Deurne vanaf 14.00 uur aanwezig met een openluchtschaakspel. Er is naast het openluchtschaakspel ook gelegenheid om te schaken op de normale schaakborden. Klik hier voor meer informatie.

  

Donderdag 4 september a.s. eerste speelavond (29 augustus 2014) 

De eerste speelavond voor de senioren vindt plaats op donderdag 4 september. De indeling wordt gemaakt om 20.00 uur.

 

Jeugd start seizoen op 5 september 2014 (15 augustus 2014) 

De jeugd start het schaakseizoen op vrijdag 5 september a.s. om 19.00 uur in het Willibrord Gymnasium. Belangstellende niet-leden zijn ook van harte welkom om een kijkje te nemen.

 

Lars Rutjens gedeeld 1e op ONJK (8 augustus 2014) 

Afgelopen weekend vonden de Open Nederlandse Jeugdschaak Kampioenschappen plaats in Borne. S.V. Deurne trad aan met drie spelers. Daan en Mika behaalden 3 respectievelijk 3,5 punt in groep E. Lars behaalde met 5 uit 7 een gedeelde eerste plaats in groep H. Klik hier voor de standen en verslagen.

  

 

Jeugdteam Nederlands Kampioen!!! (18 mei 2014) 

Gisteren trad S.V. Deurne in combinatie met twee spelers van SJC de Pionier als Brabants Kampioen aan tijdens het Nederlands Kampioenschap. Voor het eerst in de geschiedenis van S.V. Deurne werd het Nederlands Kampioen. Een prestatie waar iedereen trots op mag zijn! Klik hier voor een uitgebreid verslag.

 

Jos Swinkels weer kanpioen De Combinatie-Deurne (24 mei 2014) 

Het verschil tussen de nummer 1 en 2 was dit jaar wederom klein. Jo Swinkels behield in de laatste ronden zijn voorsprong op Stefan Rooijakkers en prolongeerde daarmee zijn titel. Klik hier voor de uitslagen en de einstand.

  

Schaakchallenge Deurne uitstekende propaganda (10 mei 2014) 

Op woensdagochtend 7 mei hield Schaakvereniging Deurne in samenwerking met de KNSB, sponsor Slim.nl en het Willibrord Gymnasium een schaakchallenge. Hieraan hebben maar liefst 195 deelnemers meegedaan. Klik hier en hier voor uitgebreide verslagen en klik hier voor de foto's. 

  

Donderdag 22 mei slotavond (10 mei 2014) 

De laatste speelavond in D'n Houtenhoek is op donderdag 15 mei. Een week later vindt traditiegetrouw de slotavond plaats. De uitnodigingen hiervoor zijn reeds verstuurd.

 

Dinsdag 20 mei rapidschaak in Asten (10 mei 2014) 

Op dinsdag 20 mei a.s. wordt de derde en laatste ronde voor de gezamenlijke rapidcompetitie gehouden bij De Combinatie in Asten.

 

Uitslagen 16e ronde interne competitie (10 mei 2014) 

Afgelopen donderdag is de laatste ronde voor de interne competitie gespeeld.

Het clubkampioenschap is voor Tibor en de titel voor beste jeugdspeler is naar Marijn gegaan. Klik hier voor de uitslagen van donderdag 7 mei 2014 en voor de eindstand.

   

Standen jeugdcompetities (19 april 2014) 

Op de vrijdagavonden spelen de jeugdspelers in twee groepen een interne competitie. Klik hier voor de tussenstanden.

 

Zaterdagteam eindigt met verlies (12 april 2014) 

De laatste zaterdagwedstrijd van het seizoen begon met een achterstand van twee punten. Debutant Daan speelde een prima partij waarin hij een betere stelling kreeg. In het middenspel speelde Daan echter net niet secuur genoeg en verloor een stuk. Uiteindelijk werd er terecht met 6-2 verloren van Dubbelschaak 3. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

  

Zaterdagteam verliest onnodig (29 maart 2014) 

In eigen huis moest S.V. Deurne het opnemen tegen de koploper Gardé 2. Er moest gewonnen worden om nog een kleine kans te maken op het kampioenschap. Het zag er lange tijd prima uit, maar uiteindelijk werden op enkele borden de halfjes of punten weggegeven. Gardé 2 kan zich nu gaan opmaken voor het kampioenschap. Het team uit Maarheeze beloonde zichzelf na afloop met een biertje aan de bar. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

   

50+ toernooi gewonnen door Joost Marcus (27 maart 2014) 

Afgelopen woensdag werd voor de zesde keer het 50+ toernooi georganiseerd. Met 60 deelnemers was deze editie wederom druk bezocht. In de sterkste groep bleef Joost Marcus ongeslagen en wist zelfs alle partijen te winnen. De tweede groep werd gewonnen door ons eigen lid Frits Boudewijns. Klik hier voor een uitgebreid verslag en de eindstanden.

 

Zaterdagteam haakt (voorlopig) af (8 maart2014) 

In het verleden is gebleken dat een uitwedstrijd in Vianen altijd garant staat voor een spannende wedstrijd. Ook vanmiddag duurde het tot aan het einde van de middag voordat de laatste partij klaar was. Halverwege de middag zag het er allemaal niet zo gunstig uit voor Deurne. Uiteindelijk zorgde Thijs met een knappe overwinning voor een matchpunt. Deurne haakt door het puntverlies (voorlopig) af voor het kampioenschap. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Jeugd viert Carnaval(schaak) (2 maart 2014) 

Afgelopen vrijdag hebben de jeugdleden van S.V. Deurne carnaval uitbundig gevierd. Klik hier voor een kort verslag.

 

Jeugdschakers Brabants kampioen (1 maart 2014) 

Afgelopen zondag is het jeugdteam samengesteld uit twee spelers van S.V. Deurne en twee spelers van De Pionier Brabants kampioen geworden. Klik hier voor een uitgebreid verslag.  

 

Avondteam sluit seizoen winnend af (22 februari 2014) 

Op donderdag 20 februari j.l. speelde het avondteam uit in en tegen Gennep. De overwinning voor Deurne had wat groter kunnen uitvallen, maar gewonnen stellingen werden niet afgemaakt. In de laatste speelronde is Deurne vrij en daarmee is het seizoen voor Deurne afgelopen. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Zaterdagteam wint van De Combinatie 2 (8 februari 2014) 

De vierde wedstrijd voor de zaterdagcompetitie zou op voorhand een wedstrijd worden waarbij ieder foutje grote gevolgen zou kunnen hebben voor de uitslag. Dat bleek ook het geval. De uitslag doet wellicht anders vermoeden, maar zo makkelijk was het zeker niet. Een belangrijke overwinning van Marijn gaf de andere teamleden de juiste spirit en stelden de zege veilig. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

  

Eenvoudige winst avondteam (8 februari 2014) 

Op donderdag 30 januari j.l. won het avondteam zonder al teveel moeite de thuiswedstrijd tegen ODI. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Donderdag 30 januari 2014 laddercompetitie (26 januari 2014) 

A.s. donderdag speelt S.V. Deurne voor de avondcompetitie tegen ODI. Er kan deze avond alleen voor de laddercompetitie gespeeld worden.

 

A.s. dinsdag snelschaak in Asten (5 januari 2014) 

Dinsdag 7 januari 2014 is er traditiegetrouw snelschaak op de clubavond van De Combinatie. Aanvang 20.00 uur.

   

Zaterdagteam kan niet verrassen (5 januari 2014) 

S.V. Deurne stond voor een lastige opgave. Met enkele verhinderingen trad het zaterdagteam aan tegen kampioenskandidaat De Kentering. Tot onze verrassing had de teamleider van De Kentering gekozen voor een tactische opstelling. Helaas werd deze keuze net niet afgestraft door S.V. Deurne. Er werd met 4,5-3,5 verloren. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

2013

Overlijden Ben Bruggers (21 december 2013) 

Afgelopen donderdag 19 december j.l. is ons schaaklid Ben Bruggers overleden. Ben is na een kort ziekbed gestorven. Ben speelde sinds vorig seizoen weer bij S.V. Deurne en was een trouwe bezoeker van de clubavonden. Ben speelde zowel in het avondteam als het zaterdagteam. Voorheen schaakte Ben jarenlang bij De Combinatie in Asten. We zullen hem missen! 

 

Avondteam speelt gelijk (21 december 2013) 

Op maandag 16 december jl. ging het avondteam op bezoek in Rosmalen. Er werd tegen De Kentering gelijk gespeeld. De lessen van Herman Grooten werpen zijn vruchten af. Piet wist zijn tegenstander knap van het bord te zetten. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen. 

 

Dolf Leesberg wint kersttoernooi (14 december 2013) 

Afgelopen donderdag is het traditioneel gezellige kersttoernooi gewonnen druk bezocht. Meer dan dertig personen namen deel aan het toernooi. Oud-lid Leo Zibret en Dolf Leesberg hadden na 5 ronden allebei 4,5 punt. Dolf werd winnaar doordat hij net iets meer weerstandspunten had. Bij de junioren won Jonas Ramaekers al zijn partijen en werd daarmee knap eerste. De avond werd afgesloten met een loterij. De hoofdprijs, een dinerbon, werd gewonnen door de kantinebeheerder.

  

Kersttoernooi op 12 december a.s. (23 november 2013) 

Op donderdag 12 december a.s. vindt het kersttoernooi plaats. Klik hier voor meer informatie. 

 

Zaterdagteam wint opnieuw (7 december 2013) 

S.V. Deurne kreeg Groot-Ravenstein op bezoek. De wedstrijd begon met een 0,5-0,5 tussenstand i.v.m. de vooruitgespeelde partij van Dolf Leesberg. Deze partij was een voorteken voor het verloop van de zaterdag, namelijk een lastoge middag. Uiteindelijk werd met het kleinst mogelijke verschil gewonnen. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Avondteam verliest thuis (7 december 2013) 

Op donderdag 28 november jl. speelde het avondteam tegen koploper Mierlo-Geldrop. Er waren kansen op een goed resultaat, maar helaas werd er verloren met 1-3. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Uitslagen 9e ronde jeugdcompetitie (23 november 2013) 

Klik hier voor de uitslagen van vrijdag 22 november 2013.

    

Zaterdagteam begint seizoen goed (2 november 2013) 

S.V. Deurne is het nieuwe seizoen sterk gestart. Tegen HMC 5 werd met 5,5-2,5 gewonnen. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

  

Avondteam verliest in Weert (26 oktober 2013) 

Er stond het team van S.V. Deurne een zware opdracht te wachten. Checkmate uit Weert is een kleine gezellige vereniging en op papier het sterkste team uit de poule van S.V. Deurne. Ondanks de ratingverschillen werden er leuke en spannende partijen gespeeld. Desondanks bleven de punten achter in "De Liefhebber". Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Ellen Meijer wint Damestoernooi (12 oktober 2013) 

In de hoofdgroep was er na zes partijen nog geen beslissing. Ellen wist vervolgens in de beslissingswedstrijd met wit te winnen van Isa van Meel. De winnares is geen onbekende. Ellen wist het toernooi al drie maal eerder op haar naam te schrijven. In groep 2 waren er na zeven ronden twee speelsters met een gelijk puntenaantal, namelijk Joke Jacobs en Wies Naus. Het onderlinge resultaat zorgde ervoor dat Joke eerste is geworden. Klik hier voor het verslag en de eindstanden.

 

Jeugd: volgende les op 25 oktober 2013 (7 oktober 2013) 

De eerstvolgende les voor de jeud is op vrijdag 25 oktober 2013.

 

Avondteam wint van HSC D (7 oktober 2013) 

De eerste wedstrijd van het seizoen is door het avondteam in eigen huis met 3-1 gewonnen van HSC D. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Loting bekercompetitie (28 september 2013) 

op 23 september 2013 is de loting verricht voor de bekercompetitie. de eerste wedstrijden zijn gespeeld. Klik hier voor de volledige loting.

 

Overlijden Urbain Diarra (20 september 2013) 

Afgelopen maandag 16 september j.l. is ons schaaklid Urbain Diarra overleden. Urbain was al geruime tijd ziek. Na zijn operatie leek het even weer beter met hem te gaan, maar uiteindelijk heeft zijn ziekte toch overwonnen. We zullen hem missen!

 

Indeling externe competities bekend (14 september 2013) 

Klik hier voor het programma van de zaterdagcompetitie.

Klik hier voor het programma van de avondcompetitie.

    

Start De Combinatie-Deurne a.s. dinsdag (23 augustus 2013) 

Op dinsdag 27 augustus 2013 start in Asten de gezamenlijke competitie voor de leden van De Combinatie en S.V. Deurne. De competitieleider zal om 20.00 uur de indeling maken. 

 

Start interne competitie 22 augustus 2013 (16 augustus 2013) 

Op donderdag 22 augustus 2013 start de interne competitie. Zoals gebruikelijk dien je uiterlijk om 20.00 uur aanwezig te zijn of je aangemeld te hebben via e-mail of telefoon bij de competitieleider. 

 

Schaakvereniging Deurne op Facebook (16 augustus 2013) 

Sinds enkele weken is Schaakvereniging Deurne behalve op Wiki Deurne ook actief op Facebook. Actuele nieuwtjes en foto's worden hierop vermeld. Meld je aan als op Facebook en wordt ook vriend van de vereniging!

  

Dames- en meisjestoernooi (28 juli 2013) 

Op zaterdag 12 oktober 2013 wordt het Dames- en meisjestoernooi gehouden in Den Draai in Deurne-Zeilberg. Op deze dag organiseert Motiefgroep Schaken de Benefralux dag. Klik hier voor meer informatie. 

 

Algemene ledenvergadering 15 augustus 2013 (28 juli 2013) 

De algemene ledenvergadering zal dit jaar i.v.m. de vroege start van het nieuwe schoolseizoen eerder plaatsvinden, namelijk op donderdag 15 augustus 2013. De uitnodigingen volgen later.

  

Nationale Pupillendag: 5e plaats Mika (22 juni 2013) 

Op 15 juni 2013 speelden Mika Rutjens en Nico Gao mee tijdens de Nationale Pupillenkampioenschappen in Roosendaal. Nico speelde in groep G (geboren in 2005) en begon moeizaam, maar haalde uiteindelijk in zijn laatste 4 partijen toch nog 2,5 punt. Mika speelde in de oudste leeftijdscategorie (geboren in 2004). Van de 48 deelnemers behaalde hij met 5 punten uit 7 partijen een uitstekende gedeelde 5e plaats. Daarnaast was Mika de enige speler die de uiteindelijke kampioen, Lucas Nguyen, een halfje wist af te snoepen (na een partij van meer dan 100 zetten).

Klik hier voor de website van de organisatie.

  

Tibor clubkampioen 2012-2013 (21 mei 2013) 

Voor de vijfde keer op rij is Tibor clubkampioen geworden van S.V. Deurne. Slechts eenmaal verloor hij een partij voor de interne competitie. En die nederlaag werd geleden voor de avondcompetitie. Ger behaalde een knappe tweede plaats en bleef hiermee Dolf voor. De hoogst geëindigde jeugdspeler werd Jonas met een vijfde plaats. Klik hier voor de eindstand.

 

Jos wint bekerfinale (21 mei 2013) 

De tweede partij in de bekerfinale tussen Tibor en Jos werd in extremis gewonnen door Jos. In de uitvluggerfase was één foutje in een gelijke stelling fataal. Proficiat Jos! Klik hier voor de uitslagen van het toernooi.

  

Jos kampioen van De Combinatie-Deurne (21 mei 2013) 

Jos is tijdens de laatste speelavond zonder te spelen kampioen van de gezamenlijke competitie van De Combinatie en S.V. Deurne geworden. Hij bleef met een iets hoger winstpercentage Ben en Tibor nipt voor. De uitslagen en de eindstand volgen later.

  

2e avond rapidschaak (18 mei 2013) 

Afgelopen donderdag was de tweede en laatste avond van het rapidschaak. Groep 1 werd deze keer gewonnen door Ben. Met een maximale score uit vijf partijen had Ben een voorsprong van één punt op Jos. Op weerstandspunten is Tibor  toch rapidkampioen geworden. Ben is op plaats geëindigd en Jos op plaats drie. In groep 2 won Mika alle partijen. De voorsprong van Jonas was echter groot genoeg om rapidkampioen van groep 2 te worden. Klik hier voor de eindstanden.

 

Donderdag 23 mei a.s. slotavond (9 mei 2013) 

De slotavond voor leden van S.V. Deurne en De Combinatie wordt gehouden in het voormalig LTS-gebouw op de Haspelweg in Deurne. Tijdens de slotavond wordt er jeu-de-boules gespeeld en vindt de prijsuitreiking plaats. De ontvangst is tussen 19.00-19.30 uur.

 

Dinsdag 21 mei a.s. laatste ronde (9 mei 2013) 

De laatste ronde van de gezamenlijke interne competitie wordt op dinsdag 21 mei a.s. in Asten gespeeld.

 

Rapidschaak op 16 mei a.s. (9 mei 2013) 

Op donderdag 16 mei a.s. is de tweede en laatste rapidavond. Klik hier voor de tussenstand na de eerste avond. 

 

Bekerfinale onbeslist (9 mei 2013) 

Afgelopen dinsdag werd de bekerfinale gespeeld in Asten. In een spannende tactische partij kwam Jos met wit ogenschijnlijk iets beter uit de opening. Echter in het middenspel werkten de zwarte paarden en torens goed samen. Dit leverde een pion op voor Tibor. De juiste winstvoortzetting werd echter niet gevonden en in tijdnood bleef er uiteindelijk voor beide spelers een koning en een toren op het bord staan. Op dinsdag 22 mei a.s. zal de bekerfinale in Asten worden uitgespeeld in een versneld tempo. Klik hier voor het schema.

  

Uitslagen 24e-30e ronde De Combinatie-Deurne (9 mei 2013) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de gezamenlijke competitie.

  

Bekerfinalisten bekend (9 mei 2013) 

Op donderdag 2 mei j.l. speelden Ger en Jos voor een plaats in de finale. Een offer van Ger leverde enkele pionnen en ontwikkelingsvoorsprong op, maar dit was niet voldoende. Jos ontwikkelde zijn stukken en het extra stuk zorgde voor de overwinning.

  

Uitslagen 15e ronde interne competitie (27 april 2013) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de interne competitie.

 

Uitslagen 14e ronde interne competitie (14 april 2013) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de interne competitie.

  

Eerste bekerfinalist bekend (14 april 2013) 

Afgelopen dinsdag wist Tibor zich als eerste te plaatsen voor de finale van het bekertoernooi. In een spannende partij met wisselende kansen dolf Stefan in de tijdnoodfase van de eerste tijdscontrole het onderspit. Klik hier voor het schema van het bekertoernooi.

 

Jeugd S.V. Deurne wint Peelcup (7 april 2013) 

Vandaag vond de laatste ronde plaats van de Peelcup en Peelleague. Maar liefst 88 deelnemers speelden mee in D'n Draai. Klik hier voor het verslag.

 

Kleine nederlaag zaterdagteam (6 april 2013) 

De laatste wedstrijd van het seizoen werd met een kleine nederlaag afgesloten. Tegen het sterke E.V.S. werd met 5-3 verloren. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Uitslagen 13e ronde interne competitie (30 maart 2013) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de interne competitie.

  

Loting halve finale bekercompetitie (30 maart 2013) 

Op 12 maart 2013 is de loting verricht voor de halve finales van de bekercompetitie. Klik hier voor de loting.

 

Avondteam sluit seizoen verliezend af (30 maart 2013) 

In Helmond werd het seizoen met wederom een nipte nederlaag afgesloten. Het vierde team van de Helmondse Schaakclub (H.S.C.) was te sterk. Deurne is het seizoen als zevende geëindigd. Gardé werd kampioen door de koploper De Combinatie B in de laatste ronde te verslaan. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

   

Stand jeugdcompetitie (30 maart 2013) 

Klik hier voor de stand na zeven ronden.

 

1e avond rapidschaak (23 maart 2013) 

Afgelopen donderdag was de eerste van twee avonden rapidschaak. In groep 1 was Tibor de sterkste met 5 uit 5. In groep 2 werd Jonas ongeslagen eerste. Klik hier voor de eindstand. 

 

A.s. donderdag rapidschaak (15 maart 2013) 

Op donderdag 21 maart 2013 vindt een rapidavond voor de leden van S.V. Deurne en De Combinatie plaats. Aanvang: 20.00 uur.

 

Uitslagen 12e ronde interne competitie (15 maart 2013) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de interne competitie.

   

Stand jeugdcompetitie (15 maart 2013) 

Klik hier voor de stand na vier ronden.

 

WLC 2 klopt zaterdagteam (9 maart 2013) 

Er stond een loodzware klus op ons te wachten. De medekoploper uit Woensel kwam op bezoek en trad aan tegen een gehavend Deurne. De nederlaag viel ruim uit, maar meer dan een kleinere nederlaag zat er niet in. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen. Door het gelijkspel tussen De Kentering en EVS, lijkt het erop dat WLC 2 kampioen gaat worden.

 

Uitslagen bekercompetitie (9 maart 2013) 

Afgelopen donderdag werden twee partijen gespeeld voor de interne bekercompetitie. Stefan wist met nog twee minuten op de klok te winnen van Piet van Wetten en plaatst zich hiermee voor de kwartfinale. Tibor wist in een mindere maar lastige eindspelstelling in de tijdnood van Ben alsnog te winnen. Klik hier voor de uitslagen. 

 

Uitslagen 19e-23e ronde De Combinatie-Deurne (9 maart 2013) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de gezamenlijke competitie.

 

Spannende eindstrijd bij 50+ toernooi (6 maart 2013) 

In de laatste ronde speelden John Klein Douwel, de winnaar van het toernooi in 2011, en Nico Schouten tegen elkaar om de toernooioverwinning. Laatstgenoemde, de speler met de hoogste rating, wist zijn favorietenstatus waar te maken en won. De B-groep werd overtuigend gewonnen door Rob Leurs. Klik hier voor een uitgebreid verslag en de eindstanden.

 

50+ toernooi (4 februari 2013) 

Op woensdag 6 maart 2013 vindt het 50+ toernooi plaats. Klik hier voor meer informatie. De eerste aanmeldingen zijn reeds ontvangen.

  

Jonas Ramaekers mist NK na barrage (23 februari 2013) 

Gisteravond is Jonas na het spelen van extra beslissingswedstrijden uitgeschakeld voor plaatsing voor het Nederlands Kampioenschap. Tegen de sterke jeugdspelers van HMC heeft Jonas laten zien dat hij talent heeft. Klik hier voor het verslag.

  

Uitslagen 11e ronde interne competitie (23 februari 2013) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de interne competitie.

 

Zaterdagteam wint van HMC 6 (16 februari 2013) 

Na enkele afmeldingen gingen we gehavend naar Den Bosch. Met slechts een opstelling van zeven spelers gingen we de strijd met goede moed aan. Eenmaal aangekomen merkten we dat Thijs nog niet aanwezig was. Maar geen reden tot paniek, want Thijs komt altijd. Uiteindelijk kwam Thijs drie minuten voor het verstrijken van het eerste speeluur de speelzaal binnen en won. HMC speelt zijn thuiswedstrijden namelijk een uur eerder dan het geval is bij andere verenigingen. Uiteindelijk werd er met 5-3 gewonnen. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

        

Avondteam verliest van Mierlo-Geldrop B (9 februari 2013) 

Het avondteam verloor in eigen huis met 1,5-2,5 van het tweede team van Mierlo-Geldrop. De nederlaag had nog groter kunnen uitpakken, maar Dolf strafte in een verloren stelling een fout van de tegenstander genadeloos af. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

  

Uitslagen 10e ronde interne competitie (9 februari 2013) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de interne competitie.

  

Schaaklessen volwassen gestart (2 februari 2013) 

Afgelopen donderdag zijn de schaaklessen voor volwassenen begonnen. Er zijn zes deelnemers enthousiast van start gegaan. Klik hier voor meer informatie.

  

Uitslagen 18e ronde De Combinatie-Deurne (2 februari 2013) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de gezamenlijke competitie.

 

Schaaklessen voor beginnende volwassen (24 januari 2013) 

Schaakvereniging Deurne start op donderdag 31 januari 2013 met een schaakcursus voor volwassenen. Klik hier voor meer informatie.

  

Uitslagen 9e ronde interne competitie (27 januari 2013) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de interne competitie.

  

Uitslagen 17e ronde De Combinatie-Deurne (27 januari 2013) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de gezamenlijke competitie.

  

Loting 3e ronde beker bekend (19 januari 2013) 

Klik hier voor de loting van de 3e ronde voor de beker.

 

Avondcompetitieweddstrijd afgelast (19 januari 2013) 

Na aankomst in Uden is de wedstrijd tegen S.V. ODI afgelopen donderdag afgelast wegens een stroomstoring. In onderling overleg is besloten om de wedstrijd reglementair in 2-2 te laten eindigen. 

 

Uitslagen 16e ronde De Combinatie-Deurne (19 januari 2013) 

Klik hier voor de uitslagen van de gezamenlijke competitie.

 

Succesvol Sneeuwballentoernooi (12 januari 2013)

Gisteren is in Den Draai het Sneeuwballentoernooi voor de jeugd gehouden. Met 25 deelnemers was het een druk en gezellig toernooi. Klik hier voor een uitgebreid verslag.

  

Uitslagen 8e ronde interne competitie (12 januari 2013) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de interne competitie.

  

Rob Aarts winnaar snelschaakavond (12 januari 2013) 

Afgelopen dinsdag vond in Asten een snelschaakavond plaats voor leden van S.V. Deurne en De Combinatie. De verschillen waren erg klein. Uiteindelijk wist Rob Aarts van De Combinatie met 7 punten uit 9 wedstrijden Jos Swinkels, John Loomans en Tibor Hurkmans een half punt voor te blijven. De volledige stand volgt later.

 

PK Jeugd in Kaatsheuvel (29 december 2012)

In Groep D, welke vandaag is afgelopen speelden onze jeugdleden Luc Verbrugge en Jonas Ramaekers mee. Luc haalde haalde heel netjes 3,5 punt uit 9 wedstrijden. Jonas deed het nog beter en werd met 5,5 punt uit 9 wedstrijden gedeeld vijfde; een uitstekend resultaat. Marijn Bellemakers speelde mee in groep C. Marijn haalde in 7 wedstrijden een score van 50% en eindigde daarmee knap gedeeld achtste. Klik hier voor alle standen.

  

Dinsdag 8 januari snelschaak in Asten (22 december 2012)

Traditiegetrouw vindt op de eerste schaakavond in het nieuwe jaar een snelschaaktoernooi plaats bij De Combinatie in Asten. De leden van S.V. Deurne zijn van harte welkom om mee te doen.

  

Prettige feestdagen (22 december 2012) 

Het bestuur van S.V. Deurne wenst de leden van S.V. Deurne en De Combinatie fijne Kerstdagen en een prettig Oud & Nieuw. Op donderdag 10 januari 2013 wordt er weer geschaakt in Wijkhuis D'n Houtenhoek. De gezamenlijke interne competitie start op donderdag 17 januari in Deurne.

 

Uitslagen 15e ronde De Combinatie-Deurne (22 december 2012) 

Klik hier voor de uitslagen van de gezamenlijke competitie.

  

Overlijden Antoon Luijkx (15 december 2012) 

Antoon is na een noodlottig ongeval op donderdag 13 december in de leeftijd van 68 jaar overleden. Antoon werd lid van onze schaakvereniging na de beginnerscursus bij Piet van Wetten gevolgd te hebben.

Ondanks het feit dat de resultaten uitbleven, was Antoon een trouw en gezien schaaklid, die weer of geen weer, altijd op de fiets de weg naar de club vond.
Sportiviteit stond bij hem hoog in het vaandel. We zullen hem missen !

  

Zaterdagteam verslaat van Vianen (15 december 2012) 

S.V. Deurne wist in eigen huis het tweede team van Vianen/DVP te verslaan. Door de overwinning blijft S.V. Deurne bovenin meestrijden. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Ben Bruggers wint kersttoernooi (15 december 2012) 

In een sfeervolle zaal waren ongeveer 30 schakers aanwezig. Aan het eind van de avond vond de traditionele kerstloterij plaats waarbij Jonas de dinerbon won. Klik hier voor een uitgebreid verslag.  

  

Uitslagen 14e ronde De Combinatie-Deurne (15 december 2012) 

Klik hier voor de uitslagen van de gezamenlijke competitie.

  

Schaken op het Martinetplein (7 december 2012) 

Enkele leden van onze club (o.a. Piet, Ger en Frits) zullen op zaterdag 22 december 2012, bij goed weer, met het grote openluchtschaakspel op het Martinetplein in Deurne spelen. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook op een normaal formaat schaakbord schaken. Uiteraard zijn leden welkom om een kijkje te nemen tussen 11.00 uur en 15.00 uur.
  

Kersttoernooi (7 december 2012) 

Op donderdag 13 december 2012 houdt S.V. Deurne het jaarlijkse kersttoernooi. Inschrijven is mogelijk bij Ger Dekker.

 

De Combinatie te sterk voor avondteam (7 december 2012) 

Het leek een gewone interne competitie te zijn, maar er werd voor de avondcompetitie gespeeld. Helaas bleek dat S.V. Deurne onvoltallig optrad. Het werd een lastige avond waarin een kleine maar terechte nederlaag werd geleden. Klik hier voor de uitslagen.

   

Uitslagen 13e ronde De Combinatie-Deurne (7 december 2012) 

Klik hier voor de uitslagen van de gezamenlijke competitie.

 

Uitslagen 7e ronde interne competitie (30 november 2012) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de interne competitie.

  

Uitslagen 12e ronde De Combinatie-Deurne (30 november 2012) 

Klik hier voor de uitslagen van de gezamenlijke competitie.

 

Stand jeugdcompetitie (26 november 2012) 

Op de vrijdagavond speelt de jeugd een interne competitie in S.C.C. Den Draai. De stand zal wekelijks op de website geplaatst worden. Klik hier voor de stand na elf ronden.

  

Opnieuw winst voor zaterdagteam (24 november 2012) 

De tegenstander, Veldhoven 4, had in de eerste twee wedstrijden slechts één bordpunt gehaald. Vanmiddag beet de tegenstander flink van zich af. Met een man minder wist het team S.V. Deurne knap lastig te maken. Loek, Hans en Toine stonden al vrij snel gewonnen, maar op de meeste andere borden stond het inmiddels niet zo best. De partij van Kees zou de sleutel voor de winst kunnen zijn. Kees maakte het zichzelf even lastig maar wist de winst toch netjes binnen te halen. Klik hier voor de uitslagen.

  

Uitslagen 11e ronde De Combinatie-Deurne (24 november 2012) 

Klik hier voor de uitslagen van de gezamenlijke competitie.

  

Deurne wiki (17 november 2012) 

Op de website van deurnewiki staat de historie van Schaakvereniging Deurne beschreven. Het verhaal over onze schaakvereniging is echter niet compleet. Aanvullingen zijn gewenst en kunnen door de (oud)leden zelf worden toegevoegd op de website. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

 

Bekercompetitie: loting 2e ronde (17 november 2012) 

Afgelopen week heeft de loting voor de 2e ronde van de bekercompetitie plaatsgevonden. Van de 1e ronde zijn vier partijen nog niet gespeeld.

Klik hier voor de volledige loting.

 

Uitslagen 6e ronde interne competitie (16 november 2012) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de interne competitie.

  

Uitslagen 10e ronde De Combinatie-Deurne (16 november 2012) 

Klik hier voor de uitslagen van de gezamenlijke competitie.

  

Ongelukkige nederlaag avondteam (16 november 2012) 

Afgelopen maandag werd in Rosmalen een nipte nederlaag geleden tegen De Kentering B. Goede stellingen werden weggegeven. Harrie speelde remise en Piet wist op een gelukkige wijze te winnen. Klik hier voor de uitslagen.

  

Uitslagen 9e ronde De Combinatie-Deurne (10 november 2012) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de gezamenlijke competitie.

 

Moeizame overwinning zaterdagteam (3 november 2012) 

De krachtsverschillen met het tweede team van De Combinatie waren in werkelijkheid kleiner dan op papier. Ger en Kees wisten overtuigend te winnen. Daarna speelden Toine, Harrie en Tibor remise zodat er een 3,5-1,5 tussenstand op de borden stond. De vooruitzichten waren echter niet zo duidelijk. Marijn wist net niet te winnen en verloor in het eindspel. Daarna verloor Loek in tijdnood. Een gelijke stand, maar Thijs stond inmiddels beter en speelde het netjes uit. Uitslag: 4,5-3,5. Klik hier voor de uitslagen.

 

Uitslagen 5e ronde interne competitie (1 november 2012) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de interne competitie.

  

Uitslagen 8e ronde De Combinatie-Deurne (1 november 2012) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de gezamenlijke competitie.

 

Jeugd naar Brabantse Kampioenschappen (26 oktober 2012) 

Nog niet eerder hebben zoveel jeugdspelers zich geplaatst voor de Brabantse Kampioenschappen in Kaatsheuvel. De afgelopen jaren waren we blij wanneer één of twee spelers van onze jeugdafdeling mee mochten doen. Nu hebben alle jeugdleden van Deurne, die op 7 oktober j.l. hebben meegedaan aan de selectiewedstrijden zich geplaatst voor de finale in Kaatsheuvel. Een puike prestatie!

Marijn, Luc, Mika, Daan, Nico, Jonas en Faas veel succes!

 

Avondteam wint van Gennep (26 oktober 2012) 

Wegens het ontbreken van Helene, viel Dolf in. Op het vierde bord offerde zijn tegenstander een loper voor twee pionnen, maar Dolf liet zien dat zijn tegenstander hiermee te weinig compensatie kreeg en won vlotjes. Piet had een prima stelling, maar verloor in tijdnood een stuk en daarmee de partij. Harrie speelde op bord twee en had meer dan voldoende compensatie voor de pion. Zijn lopers bleken te sterk en won. Op bord één won Ger in een spannende partij knap van Theo Koolen.

Klik hier voor de uitslagen.

 

Uitslagen 7e ronde De Combinatie-Deurne (26 oktober 2012) 

Gisteren was de opkomst wederom prima te noemen. Er werden acht partijen voor de interne competitie gespeeld. Daarnaast zijn er vier partijen voor de avondcompetitie gespeeld. Klik hier voor de uitslagen en de stand van de gezamenlijke competitie.

 

Dames- en meisjestoernooi geannuleerd (16 oktober 2012) 

Wegens gebrek aan belangstelling wordt het vijfde Dames- en meisjestoernooi op zaterdag 20 oktober 2012 geannuleerd.

  

Uitslagen 4e ronde interne competitie (19 oktober 2012) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de interne competitie.

 

Uitslagen 6e ronde De Combinatie-Deurne (16 oktober 2012) 

Klik hier voor de uitslagen van de gezamenlijke competitie. De stand volgt later.

  

Uitslagen 4e/5e ronde De Combinatie-Deurne (13 oktober 2012) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de gezamenlijke competitie.

  

Zaterdagteam verliest eerste wedstrijd (6 oktober 2012) 

Van tevoren was duidelijk dat de ontmoeting met De Kentering een lastige opgave zou worden. Door een aantal afmeldingen konden we niet in de sterkste opstelling spelen. De spelers uit Rosmalen hadden op elk bord een hogere rating. Debutant Kees van Hooidonk won als enige speler van Deurne. Daarnaast leverde Marthijn een prima prestatie en hield zijn tegenstander knap op remise. Harrie en Ger deelden eveneens het punt met hun tegenstanders. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

   

Uitslagen 3e ronde interne competitie (5 oktober 2012) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de interne competitie.

 

Avondteam speelt gelijk (29 september 2012) 

Afgelopen donderdag speelde S.V. Deurne in eigen huis tegen Gardé. Na een 1-2 achterstand wist Harrie in tijdnood nog het volle punt binnen te halen. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

  

Uitslagen 3e ronde De Combinatie-Deurne (29 september 2012) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de gezamenlijke competitie.

  

Donderdag 3e ronde De Combinatie-Deurne (22 september 2012) 

A.s. donderdag 27 september vindt de 3e ronde plaats in D'n Houtenhoek in Deurne.

Aanvang 20.00 uur. Tevens vindt de eerste ronde plaats van de Avondcompetitie.

S.V. Deurne neemt het thuis op tegen Gardé uit Maarheeze.

  

Uitslagen 2e ronde interne competitie (22 september 2012) 

Klik hier voor de uitslagen en de stand van de interne competitie.

  

Uitslagen 2e ronde De Combinatie-Deurne (22 september 2012) 

Klik hier voor de uitslagen van de gezamenlijke competitie.

 

Dinsdag 2e ronde De Combinatie-Deurne (16 september 2012) 

A.s. dinsdag 18 september vindt de 2e ronde plaats in De Klepel in Asten.

Aanvang 20.00 uur. 

 

Uitslagen 1e ronde De Combinatie-Deurne (16 september 2012) 

De eerste ronde van de gezamenlijke competitie voor de leden van De Combinatie en S.V. Deurne is gespeeld. De aftrap vond afgelopen donderdag plaats in Deurne. Klik hier voor de uitslagen.

 

Start competitie De Combinatie-Deurne (9 september 2012) 

Op donderdag 13 september 2012 start de eerste ronde van de gezamenlijke competitie voor de leden van Schaakvereniging Deurne en De Combinatie. Klik hier voor meer informatie.

  

Asten Open 2012-2013 (9 september 2012) 

In 2012-2013 wordt voor de tweede keer de Asten Open gehouden. Klik hier voor meer informatie.

  

Programma's externe competitie bekend (9 september 2012) 

Klik hier voor het programma van de zaterdagcompetitie.

Klik hier voor het programma van de avondcompetitie.

  

Start schaakseizoen jeugd met simultaan (16 augustus 2012)

De jeugd gaat op vrijdag 31 augustus om 19.00 uur van start in Soc. Cult. Centrum D’n Draai in de Zeilberg. Van 19.00 tot 20.15 uur.

De lesgevers zullen het tegen de schaakjeugd opnemen.

Ook hier zijn nieuwe leden vanaf 6 jaar van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie.

 

Start schaakseizoen met simultaan (16 augustus 2012) 

Schaakvereniging Deurne start op donderdag 30 augustus om 20.00 uur met een korte ledenvergadering, gevolgd door een simultaan door clubkampioen Tibor Hurkmans. Een week later wordt gestart met de onderlinge competitie.

Nieuwe leden van verschillende speelsterkten zijn van harte welkom.

 

Algemene ledenvergadering vervroegd (30 juli 2012) 

De algemene ledenvergadering zal dit jaar een week eerder plaatsvinden, namelijk op donderdag 30 augustus 2012. De uitnodigingen volgen later. 

 

Twee winnaars sfeervol Zomeravondschaak (30 juli 2012) 

Het weer was perfect. De drank vloeide rijkelijk. De stemming was opperbest. En er werden nog prima partijen gespeeld tijdens het traditionele zomeravondschaaktoernooi op de patio ten huize van de familie Dekker. De dames Dekker zorgden voor de heerlijke hapjes. Kortom: Wat wenst een schaker zich nog meer? Niets toch. Tibor Hurkmans en Jos Swinkels waren de winnaars in groep 1 en Kees van Hooidonk was de winnaar in groep 2.

 

S.V. Deurne op Wiki Deurne (30 juni 2012) 

Op de Deurnese versie van wikipedia is schaakvereniging Deurne opgenomen.

Klik hier voor de website.

 

Nico Gao op NK Pupillendag (23 juni 2012) 

Na een uitstekend resultaat tijdens de Brabantse Kampioenschappen mocht Nico meedoen aan het NK Pupillendag in het Jan Tinbergen College te Roosendaal. In groep H (7-jarigen) begin Nico goed met twee punten uit drie partijen. Daarna kreeg Nico het lastog tegen de ervaren spelers. Uiteindelijk wist Nico het toernooi met een overwinning te eindigen en werd daardoor gedeeld 14e van de 26 deelnemers. Een prima resultaat en een ervaring rijker. Klik hier voor de website met de eindstand.

  

Generatieklooftoernooi (23 juni 2012) 

Op vrijdag 25 mei 2012 vond de afsluiting van het seizoen voor de jeugd plaats. Tijdens de avond werd het generatieklooftoernooigehouden, kregen de jeugdige schakers hun diploma en werden de prijzen van de onderlinge competities uitgereikt. Jeugdkampioen Timo Roozen kreeg de naar Samuel Reshevsky wisselbokaal uit handen van de in Amerika wonende internationaal meester Jan van de Mortel uit Deurne.

Het generatieklooftoernooi werd gespeeld in drie groepen. De winnaars van de groepen werden Mika Rutjens/Toon Rutjens, Nico Gao/Jan van de Mortel en Elva Roozen/Loek Verkooijen.

  

Afsluiting schaakseizoen (23 juni 2012) 

Op donderdag 24 mei 2012 vond de afsluiting van het seizoen voor de volwassenen en de oudere jeugd plaats. Tijdens de avond werd er jeu des boules gespeeld waarbij Antoon Luijkx de trotse winnaar werd. Tevens vond de uitreiking plaats van de interne competities. Janny Hermans en Pieter Bellemakers stelden

een wisselbeker ter beschikking voor de beste jeugdspeler van de donderdagavond. De naam van de beker is genoemd naar de voorzitter, de Ger Dekker wisselbeker.

 

Hemelvaart 17 mei a.s. geen schaken (28 april 2012) 

Op donderdag 17 mei 2012 is er geen schaken.

  

Dolf rapidkampioen 2011-2012 (12 mei 2012) 

Na twee avonden stonden Frits en Dolf samen op de eerste. Het beloofde daarmee een spannende avond te worden. In de voorlaatste ronde troffen beide spelers elkaar, maar toen was de strijd reeds beslist in het voordeel van Dolf. De onderlinge partij werd vervolgens ook door Dolf gewonnen. De derde rapidavond werd gewonnen door Tibor met 6,5 uit 7. Klik hier voor de eindstand.

  

Marijn rapidkampioen jeugd 2011-2012 (12 mei 2012) 

Bij de jeugd werd Marijn Bellemakers de laatste rapidavond overtuigend op zijn naam te schrijven. Na drie speelavonden is Marijn tevens rapidkampioen geworden van de jeugd. Klik hier voor de eindstand.

 

Tibor clubkampioen 2011-2012 (6 mei 2012) 

Afgelopen donderdag is de laatste ronde van de interne competitie gespeeld. Voor de vijfde keer werd Tibor clubkampioen van Deurne. Harrie Verbaarschot won in de laatste ronde en stelde daarmee de tweede plaats veilig. Ger werd kort achter Harrie derde. De hoogst geëindigde jeugdspeler werd Marthijn. Klik hier voor de volledige eindstand.

  

Ger ladderkampioen 2011-2012 (6 mei 2012) 

Met een score van 13,5 uit 15 is Ger afgetekend kampioen van de laddercompetitie geworden. Dolf en Marthijn werden op ruime afstand van Ger tweede en derde.

 

Laatste ronde interne competitie (28 april 2012) 

A.s. donderdag is de laatste ronde voor de interne competitie. Het kampoenschap is beslist, maar er zijn nog diverse verschuivingen mogelijk.

 

Uitslagen interne competitie (28 april 2012) 

De top drie liet allemaal punten liggen. Frits versloeg Tibor nadat hij zijn dame pardoes weggaf. Hierdoor raakte Tibor zijn ongeslagen status kwijt. Marthijn speelde wederom een prima partij en wist Ger knap te verslaan. Harrie speelde tegen Piet en had een prima stelling bereikt, maar gaf toen een toren weg. Desondanks wist Harrie remise te bereiken en neemt daarmee de tweede plaats weer over. Klik hier voor de uitslagen van de afgelopen speelronde van de interne competitie. Er is niet gespeeld voor de laddercompetitie.

 

Uitslagen interne competitie (20 april 2012) 

Marthijn hield de koploper knap op remise. Harrie niet profiteren en verloor plaats 2 aan Ger. Klik hier voor de uitslagen van de afgelopen speelronde van de interne competitie. Klik hier voor de laddercompetitie.

  

Dolf wint 2e ronde rapidschaak (16 april 2012) 

Frits wist zijn prestatie van de 1e ronde niet te herhalen en eindigde in de middenmoot. Dolf bleef Ger een halfje voor en werd daarmee winnaar van de 2e avond. In groep 2 wist Janny de jeugd nipt voor te blijven. Klik hier voor de eindstanden.

 

Uitslagen interne competitie (7 april 2012) 

In speelronde 25 verloor Harrie van Frits, nadat een alles of niets poging om in de race te blijven voor het kampioenschap verkeerd afliep. Koploper Tibor won met zwart van Dolf. Klik hier voor de uitslagen van de afgelopen speelronde van de interne competitie. Klik hier voor de laddercompetitie.

  

Teams sluiten seizoen winnend af (1 april 2012) 

Afgelopen dinsdag won het avondteam met het kleinste verschil van het derde team van H.S.C. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen. Het zaterdagteam won gisteren met ruimte cijfers van De Kemppion. Met een 6-2 overwinning is S.V. Deurne tweede geworden achter de kampioen Triple-Pion. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

Felicitaties voor Thijs die met 6 uit 6 topscorer van de klasse 2D is geworden. 

 

Uitslagen interne competitie (30 maart 2012) 

Piet hield de koploper op remise. Met een overwinning op Dolf verkleinde Harrie zijn achterstand op Tibor.  Klik hier voor de uitslagen van de afgelopen speelronde van de interne competitie. Klik hier voor de laddercompetitie.

  

Uitslagen interne competitie (23 maart 2012) 

Klik hier voor de uitslagen van de afgelopen speelronde van de interne competitie. Klik hier voor de laddercompetitie.

 

Nico Schouten wint seniorentoernooi (16 maart 2012) 

Afgelopen woensdag won Nico Schouten de hoofdgroep en volgde daarmee zijn clubgenoot John Klein Douwel uit Oss op als winnaar op. Groep 2 werd gewonnen door Bonnie Strik. Een uitgebreid verslag van het toernooi is toegevoegd. Klik hier voor de eindstanden.

 

Uitslagen interne competitie (16 maart 2012) 

Gisteren waren alle partijen vroeg afgelopen. Jonas speelde goed en leek Dolf te gaan kloppen, maar zag een valletje over het hoofd en ging mat. Klik hier voor de uitslagen van de afgelopen speelronde. Klik hier voor de laddercompetitie.

 

Zaterdagteam wint van Triple-Pion (10 maart 2012) 

Met een voorsprong van 1-0 begon S.V. Deurne aan de wedstrijd. Al snel stond het weer gelijk, maar daarna werd alsnog een knappe overwinning geboekt tegen de koploper uit Eindhoven. Het werd uiteindelijk 5-3 voor S.V. Deurne. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Verassende winnaar 1e ronde rapidschaak (10 maart 2012) 

Starten met een nederlaag tegen Kees en vervolgens alles winnen. Dat deed Frits en werd met 1,5 punt voorsprong winnaar van de 1e ronde van het rapidschaak.

In groep 2 won Marthijn overtuigend met 6 uit 6. Klik hier voor de eindstanden.

 

Donderdag 8 maart rapidschaak (1e ronde) (3 maart 2012) 

A.s. donderdag vindt de 1e ronde plaats van het rapidschaak voor de leden van S.V. Deurne. Aanvang is 20.00 uur.

 

Deurne met voorsprong naar Eindhoven (3 maart 2012) 

Thijs heeft afgelopen maandag vooruitgespeeld voor de zaterdagcompetitie. Hij wist zijn tegenstander Peter Bouma van Triple-Pion in de opening te verassen en haalde het punt binnen. A.s. zaterdag worden de overige zeven partijen gespeeld.

 

Avondteam wint van ODI (3 maart 2012) 

S.V. Deurne wist na drie kleine nederlagen en een gelijkspel haar eerste overwinning te boeken. ODI werd met 3-1 verslagen. De tegenstanders van Harrie en Dolf wisten knap remsie te spelen.

 

Uitslagen laddercompetitie (3 maart 2012) 

Afgelopen donderdag werd er i.v.m. de wedstrijd voor de avondcompetitie alleen voor de ladder gespeeld. Klik hier voor de uitslagen.

  

Uitslagen interne competitie (25 februari 2012) 

De wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst, te weten Tibor en Harrie, eindigde in een overwinning voor de witspeler. Klik hier voor de uitslagen van de afgelopen speelronde. Klik hier voor de laddercompetitie.

 

Uitslagen interne competitie (20 februari 2012) 

Klik hier voor de uitslagen van de afgelopen speelronde.

 

Zaterdagteam speelt gelijk tegen koploper (11 februari 2012) 

S.V. Deurne kreeg de verassende koploper uit Helmond op bezoek. Tegen het 3e team van HSC stonden we al snel onnodig met 0,5-2,5 achter. Uiteindelijk werd deze achterstand weggewerkt, maar gewonnen werd er niet meer. Klik hier voor de uitslagen.  

 

50+ Toernooi op 14 maart 2012 (10 februari 2012) 

Op woensdag 14 maart 2012 vindt wederom het 50+ toernooi plaats. Klik hier voor meer informatie.

 

Uitslagen interne competitie (10 februari 2012) 

Klik hier voor de uitslagen van de afgelopen speelronde. Klik hier voor de laddercompetitie.

 

Programma rapidschaak (3 februari 2012) 

Op donderdagavond 8 maart 2012, 12 april 2012 en 10 mei 2012 vindt de interne competitie voor rapidschaak plaats. Aanvang 20.00 uur.

 

Uitslagen interne competitie (3 februari 2012) 

Harrie en Ger speelden remise voor de interne competitie. Tibor wist door een overwinning op Jonas zijn koppositie te verstevigen. Klik hier voor de uitslagen en de stand. Ger vergrootte, door een overwinning op Harrie, zijn voorsprong op Marijn en Harrie. Klik hier voor de uitslagen en de stand van de laddercompetitie.

 

Uitslagen interne competitie (28 januari 2012) 

De uitslagen van de afgelopen drie speelronden zijn inmiddels bijgewerkt. Klik hier voor de uitslagen en de stand. Klik hier voor de laddercompetitie.

 

Faas Ramaekers wint sneeuwballentoernooi (28 januari 2012) 

Op 13 januari 2012 werd het jaarlijkse sneeuwballentoernooi gehouden. Er kwamen wederom verschillende jeugdige niet-leden op af. Klik hier voor het verslag

 

Avondteam speelt gelijk (28 januari 2012) 

Op 17 januari 2012 werd er tegen De Toren 2-2 gespeeld. Deurne reisde met een persoon minder af. De tegenstander was echter zo sportief om bord 1 vrij te laten en remise te noteren. Voor beide teams stond er niets meer op het spel, behalve de sportieve eer uiteraard. Klik hier voor de uitslagen.

 

Zaterdagteam klopt koploper (8 januari 2012) 

In het Brabantse Vianen nam Deurne na een lange strijd de punten mee naar huis. Vianen werd met 4,5 - 3,5 verslagen. Klik hier voor de uitslagen.

 

Uitslagen interne competitie (8 januari 2012) 

Klik hier voor de uitslagen van de afgelopen speelronde. Klik hier voor de laddercompetitie.

 

Donderdag 5 januari 2012 WEL schaken (23 december 2011) 

Op 29 december 2011 is er geen schaken. Op donderdag 5 januari 2012 wordt er voor de interne competitie gespeeld.

 

Uitslagen interne competitie (23 december 2011) 

Klik hier voor de uitslagen van de afgelopen speelronde. Klik hier voor de laddercompetitie.

 

Verassende nederlaag zaterdagteam (17 december 2011) 

Vooraf was S.V. Deurne op papier de favoriet tegen WLC 3, maar we spelen op een plastic bord en niet op papier. Na een snelle 2-0 voorsprong door Toine en Loek leek er geen vuiltje aan de lucht, maar schijn bedriegt. Er werd met 4,5-3,5 verloren. Klik hier voor de uitslagen en het verslag.

 

Jan Mascini wint Kersttoernooi (16 december 2011) 

Buiten was er geen vlokje sneeuw te zien, maar binnen was het druk en gezellig. Iedere deelnemer ging met een prijs naar huis. En sommige deelnemers zelfs met meer dan één prijs. Jan Mascini schreef het toernooi op zijn naam. In groep twee speelden de jeugdspelers en twee ouders. In deze groep werd Marthijn v.d. Nieuwenhuizen winnaar. Klik hier voor een uitgebreid verslag en de eindstanden.

 

Kersttoernooi (27 november 2011) 

Op donderdag 15 december vindt traditiegetrouw vanaf 20.00 uur het kersttoernooi in D'n Houtenhoek plaats. Tijdens de avond zal er een loterij worden gehouden. Klik hier voor meer informatie. Aanmelden kan bij Ger Dekker per e-mail.

 

Wederom nederlaag in avondcompetitie (10 december 2011) 

Voor de derde keer op rij werd met het kleinste verschil verloren. Dit maal was Triple-Pion te sterk. Dolf wist, als vervanger van Harrie, als enige het volle punt binnen te halen. Ger kon na een grote afruil niets anders dan remise accepteren. Klik hier voor alle uitslagen.

 

Uitslagen laddercompetitie (10 december 2011) 

Afgelopen donderdag werd er i.v.m. de wedstrijd voor de avondcompetitie alleen voor de ladder gespeeld. Klik hier voor de uitslagen.

 

Harrie 4e in B-groep Snerttoernooi (3 december 2011) 

Met 4,5 uit 7 mocht Harrie voor zijn vierde plaats een geldprijs in ontvangst nemen. Tibor, Ger en Piet vielen niet in de prijzen. Uiteraard kreeg iedereen een zak pepernoten mee naar huis. Op de website van De Combinatie zal nog een verslag worden geplaatst. Lees hier het verslag van Piet van Wetten.

 

Uitslagen interne competitie (3 december 2011) 

Sinterklaas was, zonder enig geluid te maken, langs gekomen en liet snoep en een mooi gedicht achter welke Faas mocht voorlezen. Daarna gingen de partijen weer verder. Klik hier voor de uitslagen van de afgelopen speelronde. Klik hier voor de laddercompetitie.

 

Zaterdagteam klopt De Combinatie 2 (27 november 2011) 

Met een compleet team werd het tweede team uit Asten in een vriendelijke sfeer met 5,5 - 2,5 verslagen. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Uitslagen interne competitie (27 november 2011) 

Klik hier voor de uitslagen van de afgelopen speelronde. Klik hier voor de laddercompetitie.

  

Uitslagen interne competitie (19 november 2011) 

Er werden maar liefst negen partijen gespeeld. De verassing van de avond was de knappe remise van Jonas tegen Marthijn. Er had zelfs nog meer ingezeten voor de jonge jeugdspeler. Klik hier voor de overige uitslagen. Klik hier voor de laddercompetitie.

 

S.V. Deurne verliest in Asten (19 november 2011) 

Afgelopen dinsdag namen Harrie, Loek, Piet en Helene het op tegen het avondteam van De Combinatie. Na een spannende strijd werd de partij van Loek na een tumultueuze situatie op een onbevredigende wijze beslist. Hierdoor werd een kleine nederlaag geleden. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Uitslagen interne competitie (11 november 2011) 

Gisteren hadden de zwartspelers het zwaar. Alle witspelers wisten namelijk te winnen. Klik hier voor de uitslagen en de bijgewerkte stand.

 

1e ronde Asten Open (5 november 2011) 

Drie spelers van S.V. Deurne spelen mee tijdens de 1e editie van de Asten Open. In een veld van 24 spelers wist alleen Tibor te winnen. Piet en Harrie verloren hun partij. De uitslagen zullen binnenkort worden vermeld op de website van De Combinatie, klik hier voor de website.

 

Uitslagen interne competitie (5 november 2011) 

Veertien spelers speelden voor de interne competitie. Harrie blijft koploper na zijn winst op Kees. Tibor wist in het spoor te blijven door een overwinning op Dolf. Klik hier voor de uitslagen voor de interne competitie en hier voor de ladder competitie.

 

Treurig begin zaterdagcompetitie (30 oktober 2011) 

Door verschillende uiteenlopende redenen begonnen we de strijd tegen de Eindhovense schaakvereniging met slechts vijf spelers en dus een 3-0 achterstand. De tegenstander was hier een week van tevoren al van op de hoogte gebracht, zodat hun spelers niet voor niets hoefden te komen. De achterstand werd wel verkleind, maar niet voldoende om een positief resultaat te behalen. Uitslag: 5-3 verlies. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen. Jeugdspeler Marijn speelt d seizoen voor het team De Pionier. Ondanks zijn remise tijdens zijn debuut wist zijn team net niet te winnen. Er werd met 3,5 - 4,5 verloren van Gardé 3.

 

Uitslagen interne competitie (30 oktober 2011) 

Vanwege de herfstvakantie waren er slechts 8 spelers. Harrie speelde remise tegen Dolf en behoudt daarmee de koppositie. Klik hier voor de uitslagen en de stand.

 

Avondteam verliest van Mierlo-Geldrop (22 oktober 2011) 

De openingswedstrijd werd thuis met 1,5-2,5 nipt verloren. De gasten uit Mierlo-Geldrop namen daarmee revanche voor de verloren openingswedstrijd van afgelopen seizoen. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Uitslagen interne competitie (22 oktober 2011) 

Deze keer was er, omdat het avondteam speelde, geen interne competitie. Er werd wel voor de ladder gespeeld. Klik hier voor de uitslagen en de stand.

 

S.V. De Combinatie organiseert Asten Open (24 september 2011) 

De ledenaantallen lopen alsmaar terug. De clubavonden worden veelal minder bezocht en variatie in de tegenstanders wordt minder. Heb je interesse om op 7 vrijdagavonden een wedstrijd te spelen? Klik dan hier voor meer informatie. Drie leden van S.V. Deurne hebben zich al aangemeld.

 

Ellen Meijer wint Damestoernooi (15 oktober 2011) 

Voor de derde keer won Ellen Meijer het Damestoernooi in Deurne. Deze keer ging dat niet zonder slag of stoot. Vanuit verloren positie wist Ellen er nog een barrage uit te slepen tegen Ingrid Daamen en Maria Rahawadan. Ellen won tijdens de barrage beide snelschaakpartijen.  Klik hier voor een uitgebreid verslag en de eindstand. Klik hier voor de fotopagina.

 

Uitslagen interne competitie (15 oktober 2011) 

Harrie wist afgelopen donderdag te winnen van Helene en staat daardoor steviger op de eerste plaats. Ger en Tibor speelden al snel remise. De onderlinge strijd tussen de gebroeders Ramaekers eindigde in pat. Klik hier voor alle uitslagen. Voor de laddercompetitie werden twee partijen gespeeld. Klik hier voor de uitslagen.

 

Uitslagen interne competitie (7 oktober 2011) 

Gisteren werd de clubavond wederom goed gezocht. Klik hier voor de uitslagen en de stand van de interne competitie en klik hier voor de uitslagen en de stand van de laddercompetitie.

 

Uitslagen interne competitie (1 oktober 2011) 

Afgelopen donderdag speelde de jeugd tegen de volwassenen. Deze keer vielen er geen verrassingen te noteren. Janny maakte het Ger echter wel lastig, maar verslikte zich uiteindelijk in een penning. Klik hier om te zien welke dat zijn en klik hier voor de uitslagen van de laddercompetitie.

 

Damestoernooi 15 oktober 2011 (23 augustus 2011) 

Op zaterdag 15 oktober 2011 wordt de 4e editie van het dames- en meisjestoernooi gehouden in D'n Houtenhoek. Klik hier voor meer informatie.

 

Uitslagen interne competitie (23 september 2011) 

Gisteren waren er enkele verrassingen in de interne competitie. Klik hier om te zien welke dat zijn en klik hier voor de uitslagen van de laddercompetitie.

 

Uitslagen interne competitie (17 september 2011) 

Klik hier voor de uitslagen van de interne competitie en klik hier voor de uitslagen van de laddercompetitie.

 

Indeling externe competities (9 september 2011) 

Het programma van de avond- en zaterdagcompetitie is bekend. Klik hier voor de agenda.

 

Schaakseizoen is begonnen (9 september 2011) 

Enkele jeugdspelers hebben de stap gemaakt om mee te spelen in de competitie voor volwassenen. De jongste speler (Faas Ramakers) speelde tegen de nestor (nieuw lid Antoon Luijkx) en won als enige jeugdspeler zijn partij. Klik hier voor alle uitslagen en de stand.

 

Start interne competitie (3 september 2011) 

Het schaakseizoen voor de volwassenen en jeugd (minimaal diploma stap 2), start op donderdag 8 september 2011 om 20.00 uur. Klik hier voor meer informatie over de interne competities. 

 

Start schaakseizoen jeugd (26 augustus 2011) 

Het schaakseizoen voor de jeugd (minimaal diploma stap 2) die het komend seizoen met de volwassenen meespelen, start op donderdag 8 september 2011 om 20.00 uur. De eerste les voor de jeugd start op vrijdag 8 september 2011 om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur. Klik hier voor meer informatie.

  

Ledenvergadering (21 augustus 2011) 

Op donderdag 1 september 2011 om 20.00 uur wordt de Algemene Ledenvergadering gehouden. De stukken voor de Algemene Ledenvergadering zijn reeds per e-mail verstuurd. Na afloop van de vergadering kan er worden geschaakt. Een week later start de interne competitie.

 

Foto's slotavond handboogschieten (21 augustus 2011) 

Het is al even geleden, maar klik hier voor enkele foto's en de eindstand van het handboogschieten tijdens de slotavond van het seizoen.

  

 

Start schaakseizoen jeugd met simultaan (16 augustus 2011) 

 

Uitslagen interne competitie (9 september 2011) 

 

Na een lange zomervakantie heeft de aftrap van het nieuwe schaakseizoen plaatsgevonden. Klik hier voor de uitslagen van de eerste ronde.

 

Slotavond zaterdag 2 juli 2011 (28 mei 2011) 

Op zaterdag 2 juli a.s. vindt de slotavond plaats bij HBV Vredelust (Kranenmortelweg 2 in Deurne). Tijdens deze avond kunnen de aanwezige leden meedoen aan het handboogschieten. De leden hebben hierover al bericht ontvangen.

 

Harrie Verbaarschot kampioen laddercompetitie (12 juni 2011) 

Harrie behaalde het afgelopen seizoen de meeste punten in de Laddercompetitie. Dolf en Ger eindigden op de tweede en derde plaats. Klik hier voor de uitslagen.

 

Tibor Hurkmans 3e keer op rij clubkampioen (26 mei 2011) 

Op de laatste clubavond speelde Tibor tegen Martien, de kampioen van 2006-2007. In de wetenschap dat een halfje voldoende was, bood Tibor in een stelling waarin hij na tien zetten een gezonde pion voor stond remise aan. Martien kon niet anders dan dit voorstel aannemen. Hiermee stelde Tibor, met nog één partij te gaan, het clubkampioenschap veilig. Klik hier voor de stand.

 

Eindstanden jeugdcompetities (21 mei 2011) 

De eindstanden van de diverse jeugdcompetities zijn bekend. Michel Crooijmans is kampioen geworden bij de oudste jeugdleden. Christhian van Schijndel is kampioen bij de jongste jeugd.

 

Dolf Leesberg rapidkampioen (20 mei 2011) 

Gisteren werd de derde rapidavond gehouden. Dolf had een half punt voorsprong op Tibor. Beide spelers wonnen hun eerste vijf partijen. In ronde zes moesten beide spelers in een onderling duel uitmaken wie de kampioen van 2010-2011 zou worden. Tibor kwam goed uit de opening en het middenspel, maar in de vluggerfase speelde hij niet de beste zetten en hielp Dolf ook nog door zich mat te laten zetten. Een dikverdiend kampioenschap voor Dolf. Proficiat! Klik hier voor de eindstanden. 

 

Generatieklooftoernooi jeugd (13 mei 2011) 

De jeugdleden van Deurne spelen volgende week vanaf 18.45 uur samen met een volwassene het generatieklooftoernooi. Op deze avond worden ook de diploma's en de prijzen van de interne competities uitgereikt.

 

Volgende week rapidschaak (13 mei 2011) 

Op donderdag 19 mei a.s. is de 3e en laatste avond van het rapidschaak. Dolf verdedigt dan zijn voorsprong. I.v.m. het generatieklooftoernooi voor de jeugd begint het rapidschaak om 20.30 uur. Klik hier voor de tussenstand.

 

Hans Leenders kampioen groep B (13 mei 2011) 

Gisteren won Hans eenvoudig van Rick en stelde daarmee zijn kampioenschap in groep B veilig. Volgend seizoen mag Hans zich bewijzen in groep A. Klik hier voor de nieuwe stand in groep B.

 

Uitslagen interne competities (13 mei 2011) 

In groep A won Dolf zijn laatste partij en neemt daardoor de koppositie over van Tibor. Klik hier voor de nieuwe stand. Frits won voor de ladder van jeugdlid Michel. Verder won Ger van Kees. Klik hier voor de uitslagen.

 

Uitslag inhaalwedstrijd (10 mei 2011) 

In groep A revancheerde Dolf zich met een overwinning op Loek. Klik hier voor de bijgewerkte stand.

 

Donderdag 5 mei geen schaken (29 april 2011) 

In verband met de meivakantie is er geen schaken.

 

Uitslagen interne competities (29 april 2011) 

In groep A speelden Dolf en Tibor een spannende partij die in remise eindigde. Klik hier voor groep A, groep B en de ladder.

 

Uitslagen interne competities (23 april 2011) 

De uitslagen van de afgelopen twee weken zijn inmiddels bijgewerkt, groep A, groep B en de ladder.

 

Zaterdagteam eindigt als tweede (9 april 2011) 

De laatst wedstrijd van het seizoen is met winst afgesloten. In eigen huis werd HMC 6 met 5-3 verslagen. Door deze overwinning is S.V. Deurne op bordpunten boven Nuenen geëindigd. Gardé 2 won de kampioenswedstrijd in Nuenen. Klik hier voor de uitslagen.

 

Uitslagen interne competities (8 april 2011) 

In groep A kon Piet niet nogmaals een halfje afsnoepen van Tibor. De zwakke loper van Piet bracht hem in de problemen wat hem uiteindelijk onder druk een kwaliteit kostte. In groep B verloor Kees van Frits die nog een kleine kans op het kampioenschap heeft. De standen van groep A en groep B zijn bijgewerkt. Klik hier voor de uitslagen in de laddercompetitie.

 

Uitslagen interne competities (1 april 2011) 

In groep A speelden Dolf en Tibor tegen elkaar. In een uiterst spannende en langdurige partij won Tibor eindelijk weer eens van Dolf. In de flits waren enkele zetten niet juist weergegeven waardoor het op het einde een blunderpartij leek, maar dit was uiteraard niet het geval. Dit In dezelfde groep won Harrie van Martien. Klik hier voor de nieuwe stand van groep A. In groep B won Hans vrij gemakkelijk van Jip. Koploper Kees liep onnodig tegen de eerste nederlaag aan. Thomas kreeg een stuk cadeau en zag Kees direct opgeven. Klik hier voor de nieuwe stand van groep B. Klik hier voor de uitslagen in de laddercompetitie.

 

Avondteam wint knap van De Toren (31 maart 2011) 

Afgelopen dinsdag werd er een nipte maar zeer verdienstelijke overwinning geboekt op De Toren. Loek wist zeer verrassend te winnen van een 2100+ speler. Harrie won zijn partij vrij eenvoudig, waarna Piet het beslissende halfje binnenhaalde. Klik hier voor de uitslagen.

 

John Klein Douwel wint seniorentoernooi! (31 maart 2011) 

De derde editie van het seniorentoernooi in Deurne is overtuigend gewonnen door John Klein Douwel van de Osse Schaak Vereniging. Klik hier voor een uitgebreid verslag van het toernooi.

 

Uitslagen interne competities (25 maart 2011) 

In groep A wist Martien te winnen van Piet en speelde Harrie remise tegen Dolf. Klik hier voor de nieuwe stand van groep A. In groep B won Hans knap van Marthijn. Frits kwam tegen Thomas niet verder dan remise. Klik hier voor de nieuwe stand van groep B.

 

Uitslagen interne competities (19 maart 2011) 

Er werd afgelopen donderdag  slechts één partij voor de interne competitie gespeeld. In groep A wist Dolf in een mindere eindspelstelling een listige aanval in te zetten. Martien kon hierbij promotie van de pion niet meer voorkomen. Klik hier voor de bijgewerkte stand van groep A. Voor de laddercompetitie won Tibor van Jip. Klik hier voor de gespeelde partijen voor de laddercompetitie.

 

Schaakles volwassenen gestart (14 maart 2011) 

Op 18 maart 2011 is de schaakcursus voor volwassenen van start gegaan. Klik hier voor meer informatie.

 

Kleine overwinning tegen HSC 3 (12 maart 2011) 

In Helmond werd vandaag flink gestreden. Op de meeste borden duurde het erg lang voordat er enkele stukken van het bord verdwenen. Nadat alle rook was opgetrokken stond er na vijf uur schaken een 5-3 overwinning voor S.V. Deurne op het scorebord. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Uitslagen interne competities (12 maart 2011) 

In groep A werden twee spannende partijen gespeeld. Piet wist tegen Dolf lange tijd zijn rug recht te houden, maar moest in het eindspel toch buigen. Harrie en Tibor speelden ook voor de interne competitie, tenminste Harrie zat achter het bord en Tibor grotendeels voor de televisie. In het eindspel, waarin beide spelers in tijdnood kwamen, miste Tibor uiteindelijk de winnende voortzetting. In groep B won Hans heel netjes van Frits die een pion pakte maar een aanval over zich heen kreeg. Klik hier voor de nieuwe stand in groep A en hier voor groep B. Klik hier voor de gespeelde partijen voor de laddercompetitie.

 

Uitslagen inhaalpartijen (8 maart 2011) 

Gisteren wist Piet een knappe remise te behalen tegen Martien. Martien toonde na de partij aan dat Piet zelfs gewonnen heeft gestaan. Vandaag wist Martien wel te winnen van Loek. Klik hier voor de bijgewerkte stand.

 

Avondteam verliest van Triple-Pion (5 maart 2011) 

In de 6e ronde van de avondcompetitie speelde S.V. Deurne tegen Triple-Pion uit Eindhoven. Het avondteam van Triple-Pion kon sportief revanche nemen voor de nederlaag van enkele weken terug voor de zaterdagcompetitie. En dat deed het ook; het werd 2,5-1,5 voor de bezoekers. Klik hier voor de uitslagen.

 

Uitslagen interne competities (5 maart 2011) 

In groep B won Kees van Hans nadat Hans eerder in de partij duidelijk beter stond. Frits won eenvoudig van Rick. Klik hier voor de bijgewerkte stand in groep B. Er werden ook nog twee partijen voor de ladder gespeeld. Martien won van Ger en Jip van Petra.

 

Uitslagen inhaalpartijen (2 maart 2011) 

Martien en Harrie speelden maandag hun inhaalwedstrijd voor de interne competitie. Deze partij eindigde in remise. Gisteren speelden Tibor en Loek hun wedstrijd. Tibor wist met zwart het eindspel te winnen. Klik hier voor de bijgewerkte stand.

 

Uitslagen interne competities (26 februari 2011) 

Harrie speelde deze week 2 partijen, hij won van Piet en speelde remise tegen Loek. In groep B won Marthijn van Helene en Kees van Jip. Klik hier voor de nieuwe stand in groep A en hier voor groep B. De nieuwe leden Rick en Petra speelden voor de laddercompetitie. Rick was hierin de sterkste.

 

50+ toernooi a.s. woensdag 30 maart 2011 (20 februari 2011) 

Op woensdag 30 maart 2011 vindt het 50+ toernooi plaats. Let op: het toernooi wordt dit jaar gehouden in Sociaal Cultureel Centrum Den Draai in Deurne (Zeilberg). Klik hier voor meer informatie.

 

Uitslagen interne competities (20 februari 2011) 

Slechts één partij voor de interne competitie. In groep B won Kees van Rick. Klik hier voor de nieuwe stand.

 

Zaterdagteam wint van Triple-Pion (12 februari 2011) 

In eigen huis wist S.V. Deurne met 5,5 - 2,5 te winnen van het Eindhovense team. Klik hier voor de uitslagen. Klik hier voor het verslag.

 

Uitslagen interne competities (12 februari 2011) 

In groep B wisten de gebroeders Van den Nieuwenhuizen niet te winnen. Er werd verloren van Hans en Kees. Jip wist te winnen van het nieuwe schaaklid Rick. Klik hier voor de uitslagen van groep B. Piet wist voor de laddercompetitie wederom Tibor op remise te houden. Klik hier  voor de uitslagen van de laddercompetitie.

 

Nipte winst avondteam (4 februari 2011) 

In Uden wist het avondteam van Deurne, dat op papier een stuk sterker is, een kleine overwinning te boeken. Op bord 1 was Tibor snel klaar nadat zijn tegenstander in de opening een stuk verloor. Nadat Harrie remise speelde gaf Piet zijn tegenstander de hand en gaf op. De beslissing kwam tot stand nadat Helene met twee subtiele zetten haar tegenstander met een pion mat zette. Klik hier voor de uitslagen.

 

Uitslagen laddercompetitie (4 februari 2011) 

Gisteren werden er uitsluitend partijen voor de laddercompetitie gespeeld. Er waren geen verrassingen te noteren. Klik hier voor de uitslagen.

 

Uitslagen interne competitie (29 januari 2011) 

Twee spannende partijen in groep A eindigden allebei in remise. Dolf liet in het eindspel de winst glippen tegen Martien. Tibor kwam tegen Piet na een slechte zet, in tijdnood, in het eindspel verloren te staan, maar kreeg toch nog de gelegenheid voor tegenspel en zelfs meer dan dat. Het remiseaanbod van Piet vond Tibor echter een veilige oplossing in een onduidelijke stelling. In groep B won Frits van Helene. Klik hier voor de uitslagen van groep A en hier voor groep B. Klik hier voor de nieuwe flits.

 

Tweede seizoenshelft begonnen (22 januari 2011) 

Doordat zowel Thomas als Hans niet aanwezig waren, kreeg Piet de promotie naar groep A cadeau. De eerste wedstrijden in groep A en B zijn inmiddels ook al gespeeld. Klik hier voor de uitslagen en standen. Voor de flits klik hier.

 

A.s. donderdag laatste inhaalkans (18 januari 2011) 

Donderdag 20 januari 2011 is de laatste kans voor de spelers in groep B om de laatste wedstrijd te spelen.

 

Tata Steel in Wijk aan Zee (18 januari 2011) 

Op dit moment vindt een sterk schaaktoernooi plaats in Wijk aan Zee. Martien v.d. Sanden en Ger Dekker nemen deel aan een vierkamp. Martien speelde afgelopen weekend en werd, onder toeziend oog van Piet en Tibor, gedeeld eerste in de weekendvierkamp (groep 4F). Een verslag hierover volgt later. Ger speelt woensdag zijn laatste wedstrijd in de dagvierkamp (groep 5H) en heeft nu een half uit twee. Update: Ger speelde zijn de wedstrijd remise. Klik hier voor de toernooisite.

 

Degradatiestrijd beslist (18 januari 2011) 

Afgelopen maandag speelden Loek en Frits remise. Dit was voor Frits onvoldoende om nog kans te hebben om zich te handhaven in groep A. Klik hier voor de uitslagen en de stand. De resterende wedstrijden in groep A zijn als reglementaire remises opgenomen.

 

Gezellig sneeuwballentoernooi (14 januari 2011) 

Gisteren vond het jaarlijkse sneeuwballentoernooi plaats. Ondanks dat er buiten geen sneeuw meer lag was het een gezellige drukte. Klik hier voor het verslag.

 

Dolf wint tweede rapidavond (14 januari 2011) 

Slechts een halfje puntje uit acht partijen moest Dolf prijsgeven. Een prima prestatie.  Klik hier voor de uitslagen.

 

Michalis sterkste tijdens rapidavond (14 januari 2011) 

Michalis begon met een nederlaag tegen Thijmen, maar was daarna niet meer te stoppen. Met 4,5 uit 6 gaf hij zijn prestaties van afgelopen zondag in de Peelleague een prima vervolg. Klik hier voor de uitslagen.

 

Schaakles voor volwassenen uitgesteld (9 januari 2011) 

De schaakcursus voor volwassenen is uitgesteld en zal eind maart 2011 van start gaan. Klik hier voor meer informatie.

 

A.s. donderdag rapidschaak (8 januari 2011) 

Op donderdag 13 januari a.s. is de tweede avond voor de rapidcompetitie. Klik hier voor de stand na de eerste avond.

 

Zaterdagteam lijdt dure nederlaag (8 januari 2011) 

Het was niet de dag van SV Deurne. Dit kwam niet alleen door de sterke tegenstand van Gardé 2, maar daarover zal Piet in het verslag nog wel op terugkomen. In Soerendonk werd wederom een grote nederlaag geleden. Gardé 2 won met maar liefst 6-2 en staat fier aan kop.

Klik hier voor de persoonlijke uitslagen. Het verslag is binnen, klik hier.

 

Gennep te sterk voor avondteam (8 januari 2011) 

Het avondteam van Deurne kon het niet bolwerken tegen Gennep. Het werd 3-1 voor de gasten. De Deurnese eer werd gered door Helene die een knappe prestatie leverde door de hogere gerate tegenstander te verslaan. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Uitslagen interne competitie (8 januari 2011) 

In groep A wist Martien zijn tegenstander Frits in de opening te verrassen. In groep B werden geen partijen gespeeld. Klik hier voor de bijgewerkte stand van groep A. Klik hier voor de flits.

 

Sneeuwballentoernooi jeugd (25 december 2010) 

Op 13 januari 2011 vindt voor de jeugd van de basisscholen het Sneeuwballentoernooi plaats. Klik hier voor meer informatie.

 

Prettige feestdagen! (25 december 2010) 

Het bestuur van S.V. Deurne wenst haar leden fijne Kerstdagen en een prettig Oud & Nieuw!

 

Uitslagen interne competitie (25 december 2010) 

Slechts enkelen trotseerden het barre weer. In groep A wist Harrie te winnen van Loek. Voor de ladder won Dolf van Piet. Klik hier voor de nieuwe stand in groep A.

 

Tibor en  Ger winnen Kersttoernooi (17 december 2010) 

Gezelligheid alom met veel schaken, een loterij en een verjaardag. Klik hier voor het verslag.

 

Zaterdagteam lijdt nederlaag (11 december 2010) 

Vanmiddag werd de eerste nederlaag geleden in Sint-Oedenrode tegen RDS. Na een lange strijd op alle borden werd met 4,5-3,5 verloren. Cruciaal was de nederlaag op het eerste bord van Tibor die tot twee maal toe de kans had om de partij uit te maken en uiteindelijk verloor (sorry!). Klik hier voor de persoonlijke uitslagen. Voor een uitgebreid verslag klik hier.

 

Uitslagen interne competitie (11 december 2010) 

In de strijd tegen degradatie en om promotie blijft alles mogelijk. In groep A speelden Harrie en Frits remise. In groep B wist Thomas concurrent Hans een nederlaag toe te brengen. Thomas lijkt de beste papieren te hebben om te promoveren, maar heeft nog een halfje nodig tegen promotiekandidaat Piet. Klik hier voor alle uitslagen en de nieuwe stand in groep A en klik hier voor groep B.  Voor de ladder won Ger van Jip. Klik hier voor de uitslagen van de ladder.

 

Verslag Snerttoernooi Asten (5 december 2010)

Harrie, Piet en Tibor namen deel aan het jaarlijkse Snerttoernooi in Asten. Klik hier voor een uitgebreid verslag.

 

Uitslagen interne competitie (3 december 2010) 

In groep A wonnen Martien en Tibor met aanvallend spel van Loek en Dolf. De strijd tegen degradatie is door het door Loek gewonnen inhaalduel tegen Harrie nog volop aanwezig. Klik hier voor de nieuwe stand in groep A. Voor de ladder won de goed in vorm verkerende Piet knap van Harrie. Klik hier voor de uitslagen van de ladder.

 

Peelleague/Peelcup (30 november 2010) 

Afgelopen zondag speelden enkele jeugdspelers van onze vereniging in De Fonkel in Helmond. Klik hier voor de website van De Combinatie voor de uitslagen en standen. 

 

Twee koplopers in groep C (30 november 2010) 

De eerste speelronde van groep C is inmiddels afgerond. Martien en Michalis hebben allebei 5,5 uit 7 wedstrijden. Klik hier voor de volledige stand en het verslag.

 

Uitslagen interne competitie (28 november 2010) 

Het was afgelopen donderdag nog drukker dan de week ervoor. In groep A werden twee partijen gespeeld. Klik hier voor de uitslagen. In de B groep is het erg spannend om de strijd voor promotie naar groep A. Klik hier voor de uitslagen en de nieuwe stand. De flits bestaat uit twee delen, klik hier.

 

Onverwachte ruime overwinning (20 november 2010) 

Vanmiddag werd het sterke Nuenen met grote cijfers verslagen. Het werd maar liefst 7-1 en dat was ook dik verdiend. Een compliment voor de invallers Piet en Loek die met een echte counter zijn tegenstander op bord 1 verschalkte. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen. Klik hier voor een uitgebreid wedstrijdverslag.

 

Uitslagen interne competitie (19 november 2010) 

Gisteren waren er bij de senioren maar liefst 18 spelers aanwezig. In de B-groep werden drie partijen gespeeld waarbij de jeugd wederom liet zien dat zij met sprongen vooruit gaan. In groep A werden twee partijen gespeeld. Daarnaast heeft Loek eerder in de week twee partijen thuis gespeeld. Klik hier voor de uitslagen in groep A en klik hier voor de uitslagen in groep B. De spanning om promotie en degradatie stijgt. De flits is ook binnen, klik hier.

 

Uitslagen interne competitie (12 november 2010) 

In de A-groep kon Martien met de hulp van Tibor een mooi matbeeld volbrengen. Dolf en Loek speelden remise, nadat Loek in tijdnood de partij niet meer in winst kon omzetten. In de B-groep won Hans van Kees, nadat Kees een stuk in de aanbieding deed. Klik hier voor de nieuwe stand in groep A en hier voor groep B. De flits is ook al binnen, klik hier.

 

Uitslagen laddercompetitie (12 november 2010) 

Harrie wist in het middenspel middels een combinatie een pion van Ger te winnen. Daarna wist Harrie dit voordeel tot winst te leiden. 

 

S.V. Deurne speelt gelijk in Asten (10 november 2010) 

Gisteren bleef de wedstrijd tegen De Combinatie onbeslist. Piet nam op een sportieve manier wraak voor zijn nederlaag van afgelopen jaar tegen Toon Sparidans. Daarmee redde hij een punt voor Deurne. Harrie en Tibor (na 14 zetten was de muziek er al uit) speelden remise tegen Piet Berker en Ben Bruggers. Helene kon de aanval van Embert Berkers niet afweren en ging uiteindelijk mat. Klik hier voor de uitslagen.

 

A.s. dinsdag avondcompetitie (6 november 2010) 

Dinsdag 9 november a.s. speelt S.V. Deurne in Asten tegen De Combinatie de tweede wedstrijd voor de avondcompetitie.

 

Uitslagen interne competitie (6 november 2010) 

Slechts twee partijen werden er voor de interne competitie gespeeld. In de A-groep won Dolf van Frits na lange tijd een remisestelling te hebben gehad. In de B-groep kwam een lastig toreneindspel op het bord waarin Kees een pion meer had. De slotstelling was remise. Klik hier voor de nieuwe stand en hier voor de flits.

 

Uitslagen laddercompetitie (6 november 2010) 

Harrie speelde tegen Helene en kwam een stuk voor. Daarna hielp Helene Harrie een handje mee en kon Harrie mat in één geven. Dat liet hij uiteraard niet lopen. Klik hier voor de uitslagen.

 

1e ronde Peelcup/Peelleague (31 oktober 2010) 

Vandaag werd de eerste ronde van de Peelcup/Peelleague gehouden in Helmond. Negen spelers van Deurne speelden 5 partijen tegen tegenstanders van andere verenigingen uit de regio. De jeugd speelde prima en hadden het goed naar hun zin. Ze wisten zelfs de leiding te nemen in het verenigingenklassement. Klik hier voor de website van De Combinatie voor de uitslagen en standen.

 

Uitslagen interne competitie (30 oktober 2010) 

I.v.m. de herfstvakantie is er slechts één partij voor de interne competitie gespeeld.  In groep A speelden Harrie en Frits remise. Klik hier voor de nieuwe stand.

 

Uitslagen laddercompetitie (30 oktober 2010) 

Deze avond speelde de jeugd van groep C voor de laddercompetitie tegen de leden van de A en B-groep. De junioren wisten niet te winnen, maar hebben wel de nodige uitleg gehad. En dat kunnen ze morgen in de Peelleague en Peelcup laten zien. Klik hier voor de uitslagen.

 

Uitslagen 1e rapidavond (23 oktober 2010) 

Slechts 5 seniorleden waren aanwezig. Dat kan en moet de volgende keer een hoger aantal zijn. Dolf en Tibor eindigden samen met 4 punten uit 5 partijen op de eerste plek. Bij de jeugd was Thijmen de sterkste. Hij hoefde in zes partijen slechts eenmaal een halfje af te staan. Klik hier voor de uitslagen van de senioren en hier voor de jeugd.

 

Dolf wint uitwedstrijd (23 oktober 2010) 

Afgelopen week speelde Dolf bij Loek voor de interne competitie. Loek wist het thuisduel echter niet om te zetten punten. Klik hier voor de flits met de partij. En klik hier voor de stand.

 

A.s. donderdag 1e rapidavond (17 oktober 2010) 

Op donderdag 21 oktober 2010 vindt de eerste van drie rapidavonden plaats. 

 

Ellen Meijer 2x winnares Damestoernooi (16 oktober 2010) 

Vandaag wist Ellen Meijer met een 100% score de andere dames achter zich te houden. Zo wist ze net als in 2008 het Dames- en Meisjestoernooi te winnen. Klik hier voor de volledige eindstand. Klik hier voor het verslag en hier voor de foto's.

 

Damestoernooi: morgen (15 oktober 2010) 

Op zaterdag 16 oktober 2010 vindt het Damestoernooi in Deurne plaats. Inschrijven is nog mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

 

Uitslagen interne competitie (15 oktober 2010) 

In groep A won Dolf van Frits en Martien van Harrie. In de groep B won Thomas de broederstrijd van Marthijn en versloeg Kees Helene. Klik hier voor groep A en hier voor groep B. Klik hier voor de flits.

 

S.V. Deurne eenvoudig langs Veldhoven 4 (9 oktober 2010) 

Iedereen was gewaarschuwd, want de laatste keer verloren wij verrassend in Veldhoven. Uiteindelijk werd het 6,5-1,5 voor S.V. Deurne. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen en klik hier voor een uitgebreid verslag gemaakt door teamlid Piet van Wetten.

 

Uitslagen interne competitie (9 oktober 2010) 

In groep A won Dolf van Tibor nadat Tibor in tijdnood in een gelijke stelling de mist in ging. In de groep B verspeelde Marthijn zijn dame en kon het Helene vervolgens niet meer lastig maken. Klik hier voor groep A en hier voor groep B. Klik hier voor de flits.

 

Uitslagen laddercompetitie (9 oktober 2010)

Kees kon de aanval van Harrie nog net pareren en kwamen vervolgens remise overeen. Ger won van Piet. Klik hier voor de uitslagen.

 

Ger Dekker: "Héél erg bedankt allemaal!!!"(4 oktober 2010) 

Ger Dekker wil graag iedereen bedanken die tijdens het jubileum aanwezig was danwel op enige wijze aandacht heeft besteed aan zijn jubileum. Klik hier voor zijn dankwoord.

 

Geslaagd jubileumtoernooi (3 oktober 2010) 

De jubilaris Ger Dekker opende het toernooi middels het uitvoeren van de eerste zet waarna zijn vrouw Tineke de klok mocht indrukken. Tijdens het toernooi, waarin na elke ronde een fles wijn werd verloot, werden alle partijen in een gezellige sfeer gespeeld. Het jubileum werd uiteindelijk gewonnen door de familie Swinkels die de favorierenrol waar wist te maken. Klik hier voor een uitgebreid verslag en de eindstand. Klik hier voor de foto's. Op de website van de NBSB staan nog meer foto's, gemaakt door Ad Bruins.

 

 

 

 

 

Avondteam wint van Mierlo-Geldrop (30 september 2010) 

In de eerste ronde van het nieuwe seizoen behaalden Dolf en Hans een knappe overwinning. Helene redde het net niet waarna Harrie met een halfje de zege veilig stelde. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen. De stand volgt zodra alle uitslagen bekend zijn.

 

Uitslagen interne competitie (30 september 2010) 

In de A-groep won Tibor na een schaakje een stuk en de partij van Martien. In de B-groep won Kees van Jip nadat de koning van Jip naar het midden werd gedreven. Klik hier voor de uitslagen en de stand van groep A en klik hier voor groep B. Klik hier voor de flits.

 

Teamopstellingen jubileum bekend (25 september 2010)  

De teamopstellingen voor het Ger Dekker Jubileumtoernooi zijn, onder voorbehoud, bekend. Klik hier voor de teams.

 

Eerste aanmeldingen Damestoernooi (23 september 2010)  

De eerste aanmeldingen voor het Damestoernooi, dat op 16 oktober 2010 wordt

gehouden in Deurne, zijn binnen. Klik hier voor meer informatie.

 

Volgende week avondcompetitie (23 september 2010)  

Op donderdag 30 september a.s. speelt S.V. Deurne tegen Mierlo-Geldrop B voor de eerste ronde van de avondcompetitie.

 

Uitslagen interne competitie (23 september 2010)  

In de groep A werd één partij gespeeld. Frits verloor van Tibor nadat hij zijn gewonnen pion iets te graag wilde behouden. In groep B won Marthijn van Rick en wist Piet na een lange partij Helene te verschalken. Klik hier voor de uitslagen en de stand van groep A en klik hier voor groep B. De uitslagen van groep C zijn ook verwerkt, klik hier. Voor de schaakflits klik hier.

 

Uitslagen laddercompetitie (23 september 2010)  

Er werden twee partijen gespeeld voor de ladder. Kees gaf een stuk weg tegen Dolf en Hans liet liet de winst glippen tegen Harrie. Klik hier voor de uitslagen.

 

Uitslagen interne competitie (18 september 2010)  

Tijdens de eerste clubavond waren enkele nieuwe gezichten te zien bij de jeugd en de volwassenen. De eerste wedstrijden van het seizoen zijn gespeeld. Klik hier voor de uitslagen en de stand van groep A en klik hier voor groep B. Groep C volgt zodra de uitslagen bekend zijn.

Klik hier voor de eerste schaakflits van het nieuwe seizoen.

 

Uitslagen laddercompetitie (18 september 2010)  

Er is slechts één partij voor de ladder gespeeld. Nieuweling Rick van Bussel was nog een maatje te klein voor Jip. Klik hier voor de uitslagen.

 

Damestoernooi 16 oktober (11 september 2010)  

Op zaterdag 16 oktober a.s. wordt de derde editie van het Damestoernooi gehouden. Klik hier voor meer informatie.

 

Indelingen interne competities (11 september 2010)  

De indelingen voor de interne competities zijn bekend. Klik hier voor groep A en klik hier voor Groep B.

 

Indelingen externe competities (11 september 2010)  

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de N.B.S.B. zijn de voorlopige indelingen voor de externe competities bekend gemaakt. Klik hier voor de indeling van de avondcompetitie en klik hier voor de zaterdagcompetitie.

 

Start seizoen senioren 16 september (28 agustus 2010)  

Op donderdag 16 september a.s. start het schaakseizoen met het spelen voor de Laddercompetitie. De week erna zal de interne competitie starten. De indelingen voor de interne competitie worden uiterlijk 18 september op de website geplaatst.

 

Start seizoen junioren 16 september (28 agustus 2010)  

Op donderdag 16 september a.s. om 19.00 uur start het schaakseizoen voor de junioren.

 

Ledenvergadering 9 september (28 agustus 2010)  

Op donderdag 9 september a.s. wordt de Algemene Ledenvergadering gehouden. De leden hebben de stukken die besproken worden al per e-mail ontvangen. Na de vergadering kan er uiteraard geschaakt worden.

 

Ger Dekker Jubileumtoernooi (24 juli 2010)  

Op 5 oktober 2010 hoopt Ger Dekker de pensioengerechtigde leeftijd van 65 jaar te bereiken. Ger zou dit jubileum graag vieren met schakers aan wie hij in de afgelopen 50 jaar prettige herinneringen heeft. Daarom wordt er een rapidtoernooi voor teams gehouden op zaterdag 2 oktober in museum "De Wieger" te Deurne. Klik hier voor meer informatie.

 

Uitslagen zomeravondschaak (17 juli 2010)  

Op vrijdag 9 juli 2010 werd de een zomeravondschaaktoernooi gehouden bij Ger Dekker. Er werd gespeeld in twee groepen. Klik hier voor en kort verslag en de uitslagen.

 

Gezellige slotavonden (28 mei 2010) 

Vorige week vond het traditionele generatieklooftoernooi plaats. In drie groepen werd gestreden om een beker. De uitslagen zijn mij niet bekend, maar de foto's laten zien dat het gezellig druk was. Verder ontvingen de geslaagden een mooi schaakdiploma. Klik hier voor de foto's. Gisteren vond de slotavond plaats van het schaakseizoen. Ook hier werd er, mede door de goede opkomst van de jeugd, op een leuke manier kennis gemaakt met diverse vormen van schaak (o.a. Raindrop chess, Triochess en Quatrochess).

 

 

Gezellige slotavonden (28 mei 2010) 

Vorige week vond het traditionele generatieklooftoernooi plaats. In drie groepen werd gestreden om een beker. De uitslagen zijn mij niet bekend, maar de foto's laten zien dat het gezellig druk was. Verder ontvingen de geslaagden een mooi schaakdiploma. Klik hier voor de foto's. Gisteren vond de slotavond plaats van het schaakseizoen. Ook hier werd er, mede door de goede opkomst van de jeugd, op een leuke manier kennis gemaakt met diverse vormen van schaak (o.a. Raindrop chess, Triochess en Quatrochess).

 

Silvana kampioen jeugd (28 mei 2010)

Net als vorig seizoen was Silva van Houts weer de sterkste van de jeugd. Zij bleef Michel Crooijmans en Thijmen Bos knap voor. In groep 2 werd Bram Mertens in zijn eerste jaar als clubschaker kampioen. Aan het einde van een spannend slot was hij net iets sterker dan Twan Mennen en Marijn Bellemakers. Klik hier voor de eindstanden.

 

Tibor wederom clubkampioen (18 mei 2010)

De beslissing om het clubkampioenschap duurde tot 00.30 uur. In een lange en spannende partij, waarin Dolf moest winnen en Tibor genoeg had aan remise, had Tibor de overhand in de partij. Tibor besloot in een betere stelling geen onnodige risico's te nemen en wikkelde af naar een eindspel met een pion meer en met lopers van ongelijke kleur. Remise was het onvermijdelijke resultaat. Dit betekende dat de onderlinge resultaten tussen Dolf, Martien en Tibor voor de beslissing moesten zorgen. Deze waren in het voordeel van Tibor. Martien eindigt als tweede en Dolf als derde. Klik hier voor de eindstand. Een verslag van de partij is hier te lezen in de laatste schaakflits van het seizoen.

 

Uitslagen interne competitie en ladder (18 mei 2010) 

In de B-groep speelden Kees en Hans tegen elkaar. Kees won de partij knap en overtuigend. Voor de ladder won Thomas van Jip. Marthijn en Piet speelden twee rapidpartijen en beide spelers wonnen één keer. Tenslotte wist Martien al vrij snel Loek te verschalken waarna er nog vele snelschaakpartijen door hen werden gespeeld. Aan kop van de ranglijst veranderde er niets. Tibor is ook winnaar van de laddercompetitie geworden. Net voor Ger en Harrie. Klik hier voor de eindstand.

 

Deurne wint Jeugd Grandprix Toernooi (18 mei 2010)

Afgelopend zondag won S.V. Deurne de wisselbokaal voor het verenigingenkampioenschap van de Peelcup. Verder wist Silvana het algemeen kampioenschap te winnen. Verder waren en nog meer schakers van Deurne die in de prijzen vielen. Klik hier voor een uitgebreid verslag.

 

Slotavond senioren (7 mei 2010) 

Het schaakseizoen wordt voor de volwassenen op donderdag 27 mei 2010 afgesloten. Tijdens deze avond worden diverse varianten van het schaakspel gespeeld. Daarnaast vindt de prijsuitreiking van de onderlinge competities plaats.

 

Generatieklooftoernooi jeud (7 mei 2010) 

Op donderdag 20 mei 2010 vindt geheel volgende de traditie het generatieklooftoernooi plaats. Het is de bedoeling dat ieder jeugdlid een volwassene meeneemt. Tijdens deze avond vindt ook de uitreiking plaats van de diploma's en de prijzen van de diverse schaakcompetities. Aanvang 19.00 uur.

 

14 mei 2010 Hemelvaart - geen schaken (7 mei 2010) 

Volgende week is er vanwege Hemelvaart geen schaken.

 

Slotpartij beslist clubkampioenschap (7 mei 2010) 

Op donderdag 20 mei 2010 zullen Tibor en Dolf de beslissende partij spelen om het kampioenschap 2009-2010. Martien is door zijn overwinning op Dolf ongeacht het resultaat van de laatste partij als tweede geëindigd. Dolf zal zijn laatste partij moeten winnen omdat bij een remise de onderlinge resultaten in het voordeel van Tibor zijn.

 

Uitslagen laddercompetitie (7 mei 2010) 

Gisteren won Piet heel knap van Harrie. Verder speelden Kees en Ger remise. Loek en Tibor speelden 8 snelschaakpartijen. Tibor won toch na een moeizame start. Klik hier voor de uitslagen en de bijgewerkte stand. 

 

Inhaalduel groep A (5 mei 2010) 

Gisteravond speelde Frits zijn laatste partij van het seizoen tegen Martien in zijn eigen woning. Frits had dus het thuisvoordeel, maar kon met één mindere zet niet voorkomen dat Martien won. Klik hier voor de bijgewerkte stand.

 

Uitslagen laddercompetitie (30 april 2010)

Slechts zes personen waren op de vooravond van Koninginnedag aanwezig. Er werd alleen voor de ladder gespeeld. Ger won vrij snel van Jip. Loek en Frits speelden remise tegen elkaar. Dolf en Tibor speelden vier rapidpartijen waarbij de stukken van het bord vlogen. Tibor won uiteindelijk met minimaal verschil doordat enkele pion- en stukoffers (niet altijd bedoeld) voor voldoende verwarring brachten. Piet kwam halverwege de avond ook nog en speelde nog enkele rapidpartijen tegen Dolf en Tibor met wisselende resultaten. Klik hier voor de bijgewerkte stand.

 

Spanning in A-groep neemt toe (23 april 2010)

De beslissing in de A-groep zal pas in de laatste ronde ronde vallen. Frits nam tegen Tibor na een veel betere stelling genoegen met remise. Harrie verdedigde zich tot het laatste moment erg sterk, maar toch wist Dolf zijn betere stelling naar winst te brengen. In de B-groep won Ger van Piet en won Jip nadat Helene door de vlag ging. Voor de ladder won Marthijn knap van Loek en speelden Thomas en Kees remise. Klik hier voor de nieuwe standen. En klik hier voor de flits.

 

Uitslagen interne competitie en ladder (16 april 2010)

In de A-groep won Tibor in een spannende en gelijk opgaande partij tegen Martien. Verder won Harrie van Frits. Voor de ladder won Dolf van Loek en speelde Thomas remise tegen Ger. Klik hier voor de nieuwe stand. Voor de flits klik hier.

 

Loek Verkooijen kampioen B-groep (10 april 2010)

Met nog één partij te spelen is Loek al verzekerd van het kampioenschap in groep B. Nadat zijn tegenstander Piet in een betere stelling een stuk in de aanbieding deed, maakte Loek het keurig af. Met een score van 6 uit 6 is Loek niet meer te achterhalen.

 

Uitslagen interne competitie en ladder (10 april 2010)

In de A-groep wonnen Martien en Tibor van Frits en Harrie. Door de nederlaag van Harrie lijkt hij af te haken voor het kampioenschap. In de B-groep won Thomas van Helene en wist Kees met zwart Jip te verslaan. Verder won Loek van Piet en stelde daarmee zijn kampioenschap veilig. Klik hier voor de uitslagen en de bijgewerkte standen. En de flits is ook binnen, klik hier.

 

Uitslagen interne competitie en ladder (3 april 2010)

Afgelopen donderdag speelden Frits en Harrie remise in de A-groep. Kees en Ger speelen in de B-groep een spannende partij. Op de slotzet dacht Kees in een gewonnen stelling zijn toren weg te geven en bood nog snel remise aan dat door Ger werd geaccepteerd. Ger zag al dat hij de toren helmaal niet mocht nemen i.v.m. de niet te stoppen promotie van de A-pion.

Voor de ladder wonnen Marthijn en Tibor van Helene en Loek. Klik hier voor de nieuwe standen.

 

Zaterdagteam beëindigt seizoen met winst  (27 maart 2010)

Een kleine overwinning tegen Triple-Pion 2 zorgde ervoor dat Deurne op de 4e plaats is geëindigd en Triple-Pion 2 het volgend seizoen een klasse lager mag proberen. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen. De volledige eindstand is binnen.

 

Uitslagen interne competitie en ladder (26 maart 2010)

Gisteren werden in beide groepen twee partijen gespeeld. Verder verloor Marthijn voor de ladder nipt van zijn broer Thomas. Marthijn won overigens knap de eerste twee rapidpartijen. Klik hier voor de uitslagen en de bijgewerkte standen. Voor de flits klik hier.

 

Wilbert Kocken wint succesvol 50+ toernooi (19 maart 2010)
 

Afgelopen woensdag wist Wilbert Kocken het tweede 50+ toernooi op zijn naam te brengen. In het deelnemersveld van ongeveer 50 fanatieke schakers uit heel het land bleef hij de nummers 2 Jan Schot en 3 Karel den Boer met een halfje meer nipt voor. De B-groep werd een prooi voor Jan Engel. Klik hier voor een uitgebreid verslag en de eindstanden.

 

Avondteam sluit seizoen af met kleine nederlaag (19 maart 2010)

Tegen het sterke team uit Helmond wist Dolf een knappe overwinning te behalen en speelde Ger een snelle remise. Harrie redde het niet tegen Maarten Smit en Helene hield het lang vol maar moest toch buigen. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen. De eindstand volgt zodra alle uitslagen bekend zijn.

 

Uitslagen interne competitie en ladder (19 maart 2010)

Doordat het avondteam tegen HSC B speelde werden slechts twee partijen gespeeld voor de interne competitie en één partij voor de ladder. Klik hier voor de uitslagen en de bijgewerkte standen. De flits is binnen, klik hier.

 

Uitslagen interne competitie en ladder (12 maart 2010)

Gisteren werden er wederom vier partijen voor de interne competitie gespeeld. In de A-groep is bevestigd dat het een geheel open strijd wordt om het clubkampioenschap. Verder won Loek, voor de ladder, na vier rapidpartijen van Marthijn. Klik hier voor de uitslagen en de nieuwe standen. En klik hier voor de nieuwe flits.

 

Zaterdagteam verliest nipt van koploper (6 maart 2010)

Na een spannende middag werd voor de derde maal met het minst mogelijk verschil verloren. Dit maal tegen de koploper De Kentering, die wederom met een aangepaste opstelling speelde. Deze tactiek werd bijna afgestraft, maar bijna is niet genoeg. De bezoekers uit Rosmalen vierden de overwinning en het naderende kampioenschap. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Uitslagen interne competitie en ladder (4 maart 2010)

Gisteren zijn in totaal vijf partijen gespeeld, waarvan vier voor de interne competitie. Klik hier voor de uitslagen en de nieuwe standen. Voor de nieuwe flits klik hier.

 

Uitslagen interne competitie en ladder (26 februari 2010)

Gisteren werden vier partijen gespeeld voor de interne competitie en twee partijen voor de ladder. Klik hier voor de uitslagen en de nieuwe standen. Klik hier voor de nieuwe flits.

 

De Combinatie te sterk voor avondteam (26 februari 2010)

Afgelopen dinsdag trad S.V. Deurne aan tegen het sterke team uit Asten. Toch wisten Harrie en Hans een knappe remise te behalen. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Prima resultaten in Peelcup/Peelleague (21 februari 2010)

De jeugdspelers van Deurne hebben vandaag in D'n Houtenhoek prima resultaten geboekt tijdens de vierde ronde van de Peelcup/Peelleague. Klik hier voor de resultaten.

 

Uitslagen interne competitie en ladder (20 februari 2010)

Afgelopen donderdag werden twee partijen voor de interne competitie en twee partijen voor de ladder gespeeld. Klik hier voor de uitslagen en de nieuwe standen. Verder heeft Dolf na zijn vakantie weer een nieuwe flits gemaakt, klik hier.

 

Tibor rapidkampioen 2009-2010 (13 februari 2010)

Met de afwezigheid van Toine en Dolf wist Tibor zijn voorsprong op de overige spelers te behouden en zelf uit te breiden. Alleen Harrie wist een halfje af te snoepen. Opmerkelijk was de fraaie prestatie, een vijfde plaats, van Marthijn die drie punten uit vier wedstrijden wist te behalen. Na overwinningen op Martien, Kees en Frits ging hij, i.v.m. het late tijdstip, naar huis. Klik hier voor de eindstand van de tweede avond en de totaalstand.

 

A.s. donderdag beslissing rapidcompetitie (9 februari 2010)

Donderdag vindt de tweede en laatste rapidavond plaats. Klik hier voor de tussenstand.

 

Zwaarbevochten overwinning op D4 4 (5 februari 2010)

Halverwege de middag zag het er, ondanks een snelle overwinning van Toine en één tegenstander minder, niet gunstig uit. Uiteindelijk vielen toch nog enkele partijen in ons voordeel uit waardoor een geflatteerde 6-2 overwinning op het bord stond. In de stand stijgen we naar de 4e plaats. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Uitslagen interne competitie en ladder (5 februari 2010)

Gisteren leek er een virus te heersen onder de aanwezige schakers. Gewonnen stellingen werden pardoes weggegeven. Klik hier voor de uitslagen en de bijgewerkte stand.

 

Zaterdagcompetitie tegen D4 4 (30 januari 2010)

Op 6 februari 2010 spelen we in Wijkhuis D'n Houtenhoek tegen het 4e team van D4.

Aanvang 13.00 uur.

 

A.s. donderdag 1e ronde interne competitie (30 januari 2010)

Voor de indelingen klik hier. Mocht je verhinderd zijn dan kun je je afmelden bij de competitieleider.

 

Kempenkamp 2010 voor de jeugd (29 januari 2010)

In de eerste week van de basisschoolvakantie (24 t/m 31 juli 2010) vindt het jaarlijks gehouden Kempenkamp plaats. Enkele Deurnese jeugdschakers hebben de afgelopen jaren hier met plezier aan deelgenomen. Klik hier voor meer informatie.

 

Avondteam verliest van koploper (29 januari 2010)

S.V. Deurne bood gisteren goed tegenstand tegen de koploper WLC. Op bord 2 profiteerde Hans direct na een blunder van zijn tegenstander. Even later verloor Helene haar partij waardoor het weer gelijk stond. Piet kwam erg sterk uit de opening, maar beging een fout waardoor zijn tegenstander de winst wist binnen te halen. Uiteindelijk behaalde Harrie een degelijke remise tegen zijn hoger gerate tegenstander. Uitslag 1,5-2,5. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Uitslagen interne competitie en ladder (29 januari 2010)

Gisteren speelde Thomas knap remise tegen Kees voor de interne competitie. Voor de ladder won Loek tweemaal van Marthijn. Verder oefenden Toine en Tibor voor de lol alvast voor de rapidavond die over twee weken wordt gehouden. Hopelijk wordt de uitslag dan anders. Klik hier voor de uitslagen en standen.

 

Hele rustige clubavond (23 januari 2010)

Afgelopen donderdag waren door diverse verhinderingen slechts drie leden aanwezig, Loek, Harrie en Piet. Harrie won voor de ladder van Piet. Vervolgens won Harrie ook nog van Loek die het tweetal niet alleen liet. Volgende week wordt het zeker drukker.

 

Donderdag 21 januari a.s. GEEN jeugdschaak (16 januari 2010)

I.v.m. verhinderingen van de jeugdleiders vindt op deze avond geen jeugdschaak plaats. De speelavond voor de senioren gaat vanaf 20.00 uur wel gewoon door.

 

Uitslagen ladder (16 januari 2010)

Er zijn afgelopen donderdag vijf partijen voor de ladder gespeeld. Klik hier voor de uitslagen. De stand wordt later bijgewerkt. 

 

1e helft interne competitie beslist (16 januari 2010)

Ger en Toine besloten vooraf tot remise waardoor Ger in de 2e seizoenshelft uitkomt in de B-groep. Frits zal in de A-groep uitkomen. De resterende wedstrijden worden niet meer uitgespeeld, zodat komende donderdag al aan de 2e seizoenshelft kan worden begonnen. Officieel begint de 1e ronde op 4 februari 2010, maar er kunnen al partijen vooruit worden gespeeld. Voor de indelingen van de 2e seizoenshelft klik hier. Let op: de kleuren in de B-groep zijn andersom geplaatst. 

 

Standen externe competitie bijgewerkt + Flits (10 januari 2010)

Alle resultaten zijn bekend en de standen zijn bijgewerkt, klik hier. Verder is de nieuwe schaakflits weer online, klik hier.

 

A.s. donderdag interne competitie + ladder (9 januari 2010)

Komende donderdag kan er weer voor de interne competitie en ladder gespeeld worden. Let op: er zijn nog 3 speelavonden om de wedstrijden te spelen. In de B-groep hoeft overigens nog maar één partij (Frits tegen Helene) gespeeld te worden.

 

Nipte nederlaag zaterdagteam tegen koploper (9 januari 2010)

Het lukte S.V. Deurne net niet om de sterke koploper Son en Breugel een pootje te lichten. Son en Breugel, dat met een aangepaste teamopstelling speelde, was met 4,5-3,5 uiteindelijk de terechte winnaar. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen.

 

Zaterdagcompetitie tegen Son en Breugel (8 januari 2010)

Morgen speelt S.V. Deurne haar vierde wedstrijd uit tegen Son en Breugel. Vertrek vanaf D'n Houtenhoek om 12.15 uur.

 

Donderdag 21 januari a.s. GEEN Jeugdschaak (8 januari 2010)

I.v.m. verhinderingen van de jeugdleiders vindt op deze avond geen jeugdschaak plaats. De speelavond voor de senioren gaat vanaf 20.00 uur wel gewoon door.

 

Sneeuwballenschaaktoernooi groot succes (8 januari 2010)

Gisteren werd voor de jeugd een schaaktoernooi gehouden. Klik hier voor een uitgebreid verslag en de uitslagen.

 

Uitslagen interne competitie + ladder (8 januari 2010)

Gisteren wisten Harrie en Tibor in de A-groep te winnen van Dolf en Ger. Verder werden drie partijen voor de ladder gespeeld. Klik hier voor de uitslagen en standen. Verder was al duidelijk dat Frits promoveert naar de A-groep.

 

Avondteam lijdt eerste nederlaag (5 januari 2010)

In Mierlo leed S.V. Deurne haar eerste nederlaag van het seizoen. Mierlo/Geldrop was met 2,5-1,5 net een maatje te groot. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen. De nieuwe stand volgt zodra alle uitslagen bekend zijn.

 

Jeugdkampioenschappen NBSB gespeeld (31 december 2009)

Thomas v.d. Nieuwenhuizen was de enige speler van S.V. Deurne die zich geplaatst had voor deze kampioenschappen. In een sterk deelnemersveld wist Thomas in de B-groep drie punten (inclusief een bye) te verzamelen. Voor meer informatie en de partijen van Thomas klik hier voor de website van de NBSB.

 

Prettige feestdagen! (23 december 2009)

Namens het bestuur willen wij jullie alvast hele fijne feestdagen wensen en een heel fijn 2010 toewensen. Op donderdag 7 januari 2010 is de eerste clubavond van het nieuwe jaar. Op zaterdag 9 januari 2010 is de zaterdagcompetitiewedstrijd UIT tegen Son en Breugel. 's Avonds vanaf 20.00 uur is er nog een feest i.v.m. het 25 jarig jubileum van Wijkhuis D'n Houtenhoek. Hiervoor zijn alle schakers van S.V. Deurne uitgenodigd.

 

Schaakflits + clubblad jeugd (23 december 2009)

De laatste schaakflits van dit kalenderjaar staat inmiddels online, klik hier. Verder kun je hier het eerste clubblad voor de jeugd lezen.

 

Toine Verkooijen winnaar Kersttoernooi (18 december 2009)

Na een gezellige avond schaken wist Toine Verkooijen de hoofdgroep te winnen. Voor een uitgebreid verslag klik hier.

 

A.s. donderdag Kersttoernooi (14 december 2009)

Het toernooi start om 20.15 uur, klik hier voor meer informatie.

 

Nieuwe schaakflits online (14 december 2009)

Voor de nieuwe schaakflits + twee extra partijanalyses, klik hier.

 

S.V. Deurne wint nipt na lange middag (12 december 2009)

Na een spannende middag en een 3,5-1,5 achterstand tegen OSV 2 wist S.V. Deurne deze wedstrijd toch nog om te buigen in een 4,5-3,5 overwinning. Het kostte bloed, zweet en tranen, maar met een prima slot. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen. De nieuwe stand volgt zodra alle uitslagen bekend zijn.

 

Zaterdagcompetitie tegen OSV 2 (11 december 2009)

Morgen speelt S.V. Deurne in Wijkhuis D'n Houtenhoek tegen OSV 2 uit Oss. S.V. Deurne is niet compleet en zal een achterstand van 1-0 moeten zien goed te maken.

 

 

Uitslagen interne competitie en ladder (11 december 2009)

Martien wist voor het eerste verliespunt van Toine te zorgen en Tibor speelde op de slotzet voor Sinterklaas tegen Dolf. In de B groep won Thomas van Loek en Piet van Helene. Verder zijn er twee partijen voor de ladder gespeeld. Klik hier voor de uitslagen en de bijgewerkte standen.

 

Zondag 13 december 2009 Peelcup/Peelleague (6 december 2009)

Volgende week zondag is de 3e ronde van de Peelcup/Peelleague in Mierlo. Voor meer informatie klik hier.

 

Kersttoernooi op donderdag 17 december 2009 (4 december 2009)

Dit jaar wordt wederom een kersttoernooi gehouden in Wijkhuis D'n Houtenhoek. Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

 

S.V. Deurne wint wederom voor avondcompetitie (3 december 2009)

Ook de derde wedstrijd voor de avondcompetitie is gewonnen. De Toren uit Leende werd met 3-1 verslagen. Klik hier voor de uitslagen. De stand wordt bijgewerkt zodra alle uitslagen bekend zijn. Het verslag staat in  in de schaakflits, klik hier.

 

Uitslagen interne competitie en ladder (3 december 2009)

Slechts twee partijen werden er gespeeld. Piet versloeg Hans in de interne competitie na een mooi vorkje. En Loek won voor de laddercompetitie. Dolf was oneven. Klik hier voor de uitslagen en de stand.

 

A.s. donderdag avondcompetitie + ladder (29 november 2009)

Op donderdag 3 december speelt het avondteam een thuiswedstrijd tegen De Toren.

De overige aanwezige spelers kunnen voor de interne competitie of ladder spelen.

 

Snerttoernooi gewonnen door GM Dgbuadze (29 november 2009)

Op zaterdag 28 november is het Snerttoernooi in Asten gespeeld. Tibor Hurkmans viel in de B-groep met 4 uit 7 net buiten de prijzen. Harrie Verbaarschot haalde in dezelfde groep een score van 3 uit 7. Piet van Wetten speelde in de C-groep en haalde 2,5 punt uit 7. Kijk voor de standen en een verslag op de website van De Combinatie, klik hier.

 

Zaterdag Snerttoernooi in Asten (26 november 2009)

Drie spelers van S.V. Deurne hebben zich al opgegeven en zullen a.s. zaterdag deelnemen aan het Snerttoernooi georganiseerd door De Combinatie. Opgeven is nog mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

 

Uitslagen interne competitie (26 november 2009)

De uitslagen van vanavond zijn bekend en bijgewerkt. Klik hier voor de uitslagen en de stand. Klik hier voor de nieuwe schaakflits.

 

S.V. Deurne verliest nipt van W.L.C. 2 (21 november 2009)

Na een spannende middag werd met 4,5-3,5 verloren. Op een paar borden had de uitslag ook andersom kunnen zijn. Helaas viel het dubbeltje de verkeerde kant op. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen. De stand wordt bijgewerkt zodra alle uitslagen bekend zijn. 

 

Dolf Leesberg Brabants kampioen bij de Veteranen! (20 november 2009)

Gisteren werd Dolf Leesberg met 6 uit 6 kampioen. Proficiat namens de vereniging voor deze uitstekende prestatie. Klik hier voor een uitgebreid verslag.

 

Uitslagen interne competitie (20 november 2009)

De uitslagen van gisteren zijn bekend en bijgewerkt. Klik hier voor de uitslagen en de stand. Klik hier voor het verslag.

 

Uitslagen interne competitie (14 november 2009)

De uitslagen van afgelopen donderdag zijn bekend en bijgewerkt. Klik hier voor de uitslagen en de stand. Klik hier voor de nieuwe schaakflits.

 

Volgende week zaterdagcompetitie (13 november 2009)

Zaterdag 21 november 2009 spelen we UIT tegen WLC 2. De opstelling is reeds verstuurd naar de teamleden. Vertrek om 12.20 uur vanaf D'n Houtenhoek.

 

Uitslagen ladder nog niet bekend (13 november 2009)

De uitslagen van gisteren zijn nog niet bij de competitieleider bekend.

 

S.V. Deurne wint ook in Tilburg (13 november 2009)

Gisteren wist het Deurnese viertal ook de tweede wedstrijd te winnen voor de avondcompetitie. In Tilburg werd Rochade B met 1,5-2,5 verslagen. Ger wist wederom binnen het uur te winnen. Vervolgens nam Harrie in een gesloten stelling genoegen met remise. Helene bood lange tijd goed tegenstand, maar verloor toch. Tenslotte wist Tibor, in tijdnood, met een combinatie een betere stelling tot winst te brengen. De stand wordt bijgewerkt zodra alle partijen uit de 2e ronde bekend zijn. Klik hier voor de uitslagen en stand.

 

A.s. donderdag avondcompetitie + ladder (6 november 2009)
Op donderdag 12 november speelt S.V. Deurne met een viertal een uitwedstrijd tegen Rochade B uit Tilburg. Vertrek om 19.00 uur. De overige leden kunnen voor de ladder spelen of partijen voor de interne competitie inhalen/vooruitspelen.

 

Uitslagen interne competitie (6 november 2009)

Gisteren zijn 5 partijen gespeeld voor de interne competitie. Klik hier voor de uitslagen en de nieuwe standen. De nieuwe schaakflits is binnen, klik hier.

 

Vanavond 5e ronde interne competitie (5 november 2009)

Vanavond wordt de 5e ronde van de interne competitie gespeeld. Spelers die de 5e ronde al hebben vooruitgespeeld, kunnen ook partijen inhalen/vooruitspelen. Of voor de ladder spelen.

 

Snelle zege tegen Veldhoven 4 (31 oktober 2009)

Voor 16.00 uur waren alle partijen al gespeeld. S.V. Deurne won thuis met 5,5 tegen 2,5. Deze keer lieten de spelers van S.V. Deurne zich niet verrassen en werd de nederlaag van vorig jaar weggespoeld. Klik hier voor de persoonlijke uitslagen en de stand.

 

Uitslagen interne competitie (31 oktober 2009)

Afgelopen donderdag waren, i.v.m. de herfstvakantie, slechts 8 spelers aanwezig.

Dolf speelde extern voor de zaterdagcompetitie en speelde remise. Klik hier voor de uitslagen van de interne competitie en de stand. Klik hier voor de nieuwe schaakflits.

 

Thomas plaatst zich voor PK Brabant (23 oktober 2009)

Op zondag 18 oktober werden in Asten de selectiewedstrijden gehouden voor de persoonlijke kampioenschappen van Brabant. SV Deurne nam deel met 6 spelers. Thomas v.d. Nieuwenhuizen plaatste zich automatisch voor de PK omdat er slechts 3 inschrijvingen waren en 3 spelers zich plaatsen. Verder plaatsten Marthijn v.d. Nieuwenhuizen en Martien v.d. Broek zich voor de halve finales. Voor een uitgebreid verslag en foto's wordt verwezen naar de website van De Combinatie, klik hier.

 

S.V. Deurne wint van ODI (23oktober 2009)
 

De eerste wedstrijd voor de avondcompetitie in Uden is door S.V. Deurne overtuigend met 3-1 gewonnen. Klik hier voor het verslag. De stand wordt bijgewerkt zodra alle resultaten bekend zijn.

 

Uitslagen laddercompetitie (23 oktober 2009)

In verband met een uitwedstrijd voor de avondcompetitie waren slechts 5 spelers aanwezig. Jip verloor van Thomas en Kees won van Loek. Frits was oneven en kon rustig naar het voetbal kijken. De stand volgt later.

 

A.s. donderdag avondcompetitie UIT tegen ODI (18 oktober 2009)

Komende donderdag speelt een viertal in Uden tegen ODI.
Vertrek vanaf D'n Houtenhoek om 19.20 uur.
De overige aanwezige spelers kunnen spelen voor de interne competitie of laddercompetitie.

 

Judith van Meegen winnares Dames- en meisjestoernooi (18 oktober 2009)

In een goedbezocht toernooi en prettige sfeer was een beslissingswedstrijd tussen de jeugdspeelsters Judith van Meegen en Maud Cox nodig om tot een winnares te komen. Judith van Meegen wist deze strijd uiteindelijk te winnen en werd daarmee winnares van de 2e editie van het Dames en meisjestoernooi. Klik hier voor het verslag en de eindstand.


 

 

Uitslagen 3e ronde interne competitie (16 oktober 2009)
Gisteren zijn drie partijen voor de interne competitie en twee partijen voor de laddercompetitie gespeeld. Klik hier voor de uitslagen en de nieuwe stand. Klik hier voor een kort verslag van de gespeelde partijen.

 

Zaterdag Dames- en meisjestoernooi !!! (14 oktober 2009)

A.s. zaterdag vindt de 2e editie plaats. Inschrijven is nog mogelijk!

Klik hier voor meer informatie.

 

Uitslagen interne competitie (9 oktober 2009)

Er zijn op deze laddercompetitieavond alleen maar partijen ingehaald en vooruitgespeeld voor de interne competitie. Voor de uitslagen klik hier. Het verslag en de schaakflits zijn binnen.

 

Komende donderdag laddercompetitie (2 oktober 2009)

Op donderdag 8 oktober a.s. is er laddercompetitie. Uiteraard is het ook mogelijk om wedstrijden in te halen of vooruit te spelen.

 

Uitslagen 2e ronde interne competitie (2 oktober 2009)

De tweede avond was wederom goed bezocht. Nieuwkomer Piet van Wetten wist weer te winnen en is hard op weg naar de A-groep. Er is één partij vooruitgespeeld. Voor de overige uitslagen van de tweede ronde en de stand klik hier. Voor het korte verslag en de uitgebreide schaakflits klik hier.

 

Schaakflits online (26 september 2009)

De 1e schaakflits van dit seizoen is af en is voor de leden te lezen via de rubriek Schaakflits.

Voor de korte verslagen klik hier. Weet je de inloggegevens niet meer, stuur dan een e-mail naar Tibor Hurkmans (tibor_hurkmans@hotmail.com).

 

Uitslagen 1e ronde interne competitie (25 september 2009)
Voor de uitslagen van de eerste ronde en de stand klik hier. Er is één wedstrijd gespeeld voor de laddercompetitie. Voor de uitslag en de stand klik hier. Het verslag volgt later.

 

A.s. donderdag 1e ronde interne competitie (18 september 2009)
Bekijk hier het speelschema voor donderdag 24 september 2009. De competitieleider Tibor Hurkmans is deze avond verhinderd. Afmeldingen kunnen op donderdag vanaf 18.45 uur en voor 19.45 uur via D'n Houtenhoek aan Dolf Leesberg worden doorgegeven. Uiteraard kunnen afmeldingen ook al eerder worden gemaild naar Tibor Hurkmans.

 

WIJZIGING INTERNE COMPETITIE (18 september 2009)
De opzet van de interne competitie voor de senioren is gewijzigd. Vanaf 2009-2010 wordt gespeeld in twee gesloten groepen. Naast de interne competitie wordt een laddercompetitie gehouden. Voor meer informatie lees de regels, bekijk het speelschema en de agenda voor het hele seizoen 2009-2010.

 

Toine Verkooijen winnaar 1e rapidavond (18 september 2009)
Donderdag 17 september 2009 ging Toine Verkooijen met slechts een half verliespunt het nieuwe seizoen prima van start. Voor de eindstand klik hier.

 

A.s. donderdag rapidschaak (12 september 2009)
Donderdag 17 september 2009 is de eerste rapidavond voor de senioren.
Aanvang 20.00 uur.
  

Speelschema externe competities (12 september 2009)
De voorlopige indeling voor de zaterdag- en avondcompetitie is bekend gemaakt. Klik hier voor de indeling en speelschema.

 

Dames- en meisjestoernooi (5 september 2009)
Op zaterdag 17 oktober 2009 wordt de 2e editie van het dames- en meisjestoernooi in Deurne gehouden. Voor meer informatie klik hier.

 

Open NK Rapidschaak jeugdteams (5 september 2009)
Op zondag 27 september 2009 vindt het Open NK Rapidschaak voor jeugdteams plaats in Mierlo. Voor meer informatie klik op de toernooisite. Geïnteresseerde jeugdleden van S.V. Deurne kunnen zich (voor 17 september 2009!!) aanmelden bij Ger Dekker.

  

Start jeugdseizoen (5 september 2009)
Op donderdag 17 september 2009 start het schaakseizoen voor de jeugdleden om 19.00 uur met een simultaantoernooi waar leuke prijsjes mee te winnen zijn.

  

Ledenvergadering (25 juli 2009)
Op donderdag 10 september 2009 om 20.00 uur wordt de Algemene Ledenvergadering gehouden. De stukken voor de Algemene Ledenvergadering worden per e-mail verstuurd. Na afloop van de vergadering kan er worden geschaakt.